Komplimang en Kvinna

Kvinnor är oförmögna att helt enkelt säga "Tack." Det är inte i vårt DNA.

Vi motivera komplimanger genom att göra ursäkter. Vi diffus dem genom att ge andra beröm. Och vi avleda dem med vadd 'em tillbaka i den andra personens domstol med den obligatoriska, avkastning av samma komplimang. Det går ungefär så här...

"Jag älskar din outfit."

"Tack, jag LOOOVE din också," (sade innan man ens funderar på att hitta hon bär slet svettningar, och en tröja som crassly säger, "Kolla in min Box" med en bild av en boom rutan på framsidan.)

"Du kastade en otrolig fest."

"Åh, jag hade massor av hjälp, Mark Bittman har de bästa recepten och min gubbe gjorde ett bra jobb på grillen... och människorna på Party Staden verkligen vet hur man fyller en ballong... och killen i affären dubbla säckar alla läsk så jag behövde inte bekymra sig om dem som faller och över-sprakar senare... och... och... och..."

"Du ser så smal."

"Åh snälla, det är bara dessa jeans jag har på mig. Jag bor i dem eftersom de dölja alla rullar har jag under dem. Som tur var, de var på rea eller jag skulle aldrig ha köpt dem." (G-d förbjude vi berättade för någon att vi betalade detaljhandeln.)

Så, så ledsen, mina damer. Jag menar, kan du föreställa dig om killarna gjorde det?

"Hey dude, bra outfit."

"Tack. Det är lustigt, jag tänkte bara samma sak om din. Jag visste inte ens att folk var fortfarande klädd i overall och ändå få dem att se ut så på den här trenden."

"Detta var en mördare fest, mannen."

"Tja, jag hade massor av hjälp... Min fru marinerad kyckling i en flaska Bullseye sås som vi hade liggande. Tack vare inte att rengöra grillen som för ett år, det var det unika som tillagas i smaken. Och det skulle inte ha blivit lika bra utan den fina människor på Samuel Adams gör deras Pale Ale som bara skriker roliga tider.'"

"Du är lookin' tunn dessa dagar."

"Verkligen? Det är bara dessa Hamnarbetare som jag har burit att arbeta med justerbara sidan band. De tillåter mig att bära en mindre storlek och öppna upp midjan för lite extra omkrets runt mitten, plus den veckade fram skadar aldrig. Plus att jag fick dem på Target... till försäljning."

Jag vet, det gör oss till en sund galen. Särskilt med tanke på den personen som ger komplimangen skulle vilja höra, ett "Tack", snarare än att få en avhandling om varför de inte har kompletterat du, i första hand.

P. S. jag är ledsen för att du galen, innan, det var tanklöst. Vad jag ville säga är, du ser fantastisk ut... hej, är de nya skorna? Älskar dem, men allt ser bra ut på dig! Tja, du vet det.

ADVERT

Lägg till din kommentar