Fem Sätt Eller Gör Mammor Invincible

Åh, den mäktiga kaffebönor. Det är verkligen Naturens mest magiska välsignelse.

Jag dricker minst två koppar om dagen. Svart, stark och mäktig. Men jag är inte en brygga snobb. Fan, jag dricker snabbkaffe i en ... instant ... eftersom herregud, livet är hektisk och fylld med dumma vuxna ansvar så om det är ett sätt att få det mystiska elixir i mitt blodomlopp snabbare, jag kommer att göra det.

Varje gång.

När jag är fint koffeinhaltiga, jag är en ny kvinna. Jag är förändrat. Jag kan göra fantastiska saker. Till exempel, jag kan...

1. Att Riva En Att-Göra-Listor

Jag använder listor för att köra mitt liv. Det är inte på grund av min extrema organisatoriska sätt, utan det är på grund av min halv-funktion Mom minne. Om jag krafsa ner en viktig uppgift, de ingredienser som behövs, utnämning gjort eller förfallodatum, jag är en vandrande Glömma Fabriken. När jag har svalt den sista tråkiga rester av min morgon kopp, den listan blir min tik. Jag strömmen genom varje informativ artikel som om jag är på en tävling och priset är för en eller gård komplett med söta åsnor och män som kommer att leda mig runt på sade söta åsnor. Svingar en härligt doftande markör, jag jobbar min väg ner alla dag-till-dag-detaljer jag behöver för att utföra, glatt passage av uppgifter som jag går. Visst, ibland kan jag lägga i saker som inte fanns med på listan till att börja med bara så jag kan korsa dem. Visst, vissa uppgifter flyttas till morgondagens Att-Göra-Lista. Jag är bara en kvinna. Men en massa tråkigt skit får hanteras tack vare kaffe.

2. Prata i Telefon

Dagen sms uppfanns, jag nästan grät av tacksamhet. Prata i telefon, även om det är med kära vänner vars röster häll ut på mottagaren som läcker lönnsirap utnyttjas från trädet, är en levande mardröm för mig. Även om vi är i en tid när vi kan glatt anslut endast elektroniskt, det finns fortfarande tillfällen och skyldigheter som måste göras via telefon. När jag är djupt och innerligt koffeinhaltiga, jag kan plocka upp telefonen och ringa min farmor och fasta. Jag tryggt kan ringa läkaren med receptionisten som pratar så snabbt att det ger mig prestationsångest och jag glömmer varför jag ringer eller vad mina barn heter. Jag kan manövrera genom de vansinniga labyrinter av en Yanni-infunderas kund helpline utan hucking min telefon klart i hela rummet. Jag kan meddela vem det är som ringer och varför jag ringer utan att snubbla på mina ord eller svettning genom min behå. Kaffe gör mig en telefon phenom.

3. Bli En Tvättservice Gudinna

När jag har fått mitt kaffe i handen, jag kan typ en veckas tvätt med andra. Jag kan även göra en Torr-Rengör endast lugg som jag har för avsikt att hantera. Mörka, vita, även underkläder med misstänkta fläckar gå överslag genom luften med lätthet tills jag har flera perfekt bildas högar som är redo att dansa sin väg in i munnen av tvättmaskin. (Om inte alla gör det i tvätten, sedan genom torktumlare och sedan få vikas, hängs och placeras tillbaka i garderober, är en annan sak. Eller är det bara tändningen, det är inte en Harry Potter trollspö.)

4. Ta itu Med Badrummet

Helst skulle jag vara mycket berusad innan jag någonsin plockade upp en toalett risiga, men det verkar som ett slöseri med en bra vit. Det finns saker och färger och fläckar och klumpar du se i badrummet som du aldrig kan fn-se. När jag flyger på en koffein buzz, min vision är typ av suddiga, så det är bara en visuell collage av porslin och vatten och citron-doftande spritz. Jag kan ta itu med det. Beväpnad med mitt kaffe glasögon, jag glatt spray min renare alla runt badrummet, torka av stora och små ytor med gamla underkläder som jag hittade i tvätten, och min kräkreflex liv för att se en annan dag.

5. Tror att Alla Goda Ting Är Möjliga och Älskar den Världen jag Lever I

Först efter att jag är klar med hälften av min morgon kaffe kan jag lugnt logga in på Internet. Världen talar väldigt högt, och om jag inte koffeinhaltiga, det är öronbedövande till mig. Facebook och Instagram och Twitter är fylld med vägg-till-vägg föräldrarnas ödmjuk skryter, andra människors jobb kampanjer, engagemang, nya landet hem, klokskap och semester bilder. De är också fylld med sorg, skrämmande nyheter, och skrämmande fakta om min mat, land och framtid som vanligtvis får mig att vilja kliva in i en jurta och göra min egen yoghurt. Med varje klunk, rädsla och avund och irritation sakta blekna bort. Fuck it, jag kommer att acceptera din inbjudan att spela Candy Crush!

Varje dag som en kvinna, fru, Mamma, anställningsbara kropp och hypokondriker det finns nya rädslor att möta.

Men jag kommer att lyckas. Jag kommer att överleva. Jag kommer att vuxna skit i mitt liv, en varm, doftande kopp kaffe på en gång.

ADVERT

Lägg till din kommentar