Lustiga YouTuber Förklarar De 5 Etapperna Av Att Bära En Lermask

Min dotter och jag brukar ofta sätta på ansiktsmasker och bläddra igenom Pinterest. Det är en härlig bindning tid som alltid hjälper mig att expandera. Den andra natten min 14-årige son försökte ge det en chans, men han hatade varje sekund av det. Han nästan kastade ett utbrott när det blev tight och sprang genast upp på övervåningen och hävdar att hans ansikte var on fire och skrek, "Varför gör du så här mot dig själv?"

Jag måste ge upp det för YouTuber Sjöman J som summerar varför vi gör detta i sin lustiga video "5 Steg för att Bära en lermask." Det är relatable som fan.

Vi har alla haft dessa skit dagar när vi kände jävla hemskt, att vara en vuxen var för mycket, och ingenting går rätt. Sjöman J s video börjar prata om alla livets problem att lämna oss för att känna sig som en smutsig disktrasa i slutet av dagen:

"Alla mina räkningar som kom idag. Varför allt kostar pengar? Måste betala för att ta ett bad, för att se i mörkret..."

"Jag är dålig".

Ja, allt känns hjälplös, men när vi kommer fram för att clay mask, vi hoppas på några omedelbara resultat för att stoppa vår värld från spinning utom kontroll. Jag kan vara pank, men fan det, åtminstone jag har små porer.

Som Sailor J säger, "jag kan inte se på världen, men du vet vad jag kan göra? En ansiktsmask som lovar att fixa mitt liv."

Knulla ja, du kan .

"Jag är en stark hård kvinna, och jag har mitt liv tillsammans", säger hon som hon tillämpar blå lera över hennes ansikte och hals, i hopp om att gnugga fuckery ur hennes liv. "Jag är ostoppbar!"

Våra tankar exakt.

Men vänta för det — det blir fult. Det blir tajt; masken börjar brinna, och få oss att känna oss som vi behöver för att doppa huvudet i ett badkar fyllt med gurka och aloe. Vi tror att det är bra om, eller hur? Om det brinner, det måste fungera. Åtminstone det är vad vi säger till oss själva.

Som Sjöman J skriker, "Det är renande mina porer," hon låter befogenhet tills det är outhärdligt och hon har för att skölja av skiten av snabb.

Då hon berättar för lögnen vi alla säger oss, "Skönhet är smärta!"

Obehag fortsätter, hon påstår att hon "aldrig bära den här skiten igen" och kastar rör av lera i papperskorgen. Fan, jag har sagt att varje gång jag tillämpa en av de fuckers som mitt ansikte blir styvare än ett par strumpor som har varit i vinterdvala under en tonårig pojke säng.

Jag vet inte att vi faktiskt gör detta på rätt sätt. Min hud-care-besatt pal säger mig att jag bör vara att spraya mitt ansikte hela så att det inte blir för tajt och torka skiten ur min hud. Men, meh, skönhet är smärta, enligt Sjömannen J.

Hon avslutar videon med "jag är ung och smidig. Här kommer jag för världen!" Vi har alla varit med henne och känner mig som en ny version av oss själva efter en fin mask avslöjar en ny, ljusare, starkare (eller åtminstone rödare) oss, vilket är anledningen till att vi kommer att fortsätta att slather våra ansikten varje gång skiten träffar fläkten. Om vi ska åka kamp buss, vi vill vara den person med mest frisk hud.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar