Chrissy Teigen s Tweet Om Vad en Graviditet Gör Att Hennes Ansikte Är Relatable AF

Vrister är inte de enda saker som sväller under graviditeten

Graviditeten är naturligtvis något att fira. Men inte alla aspekter av graviditet är en hyllnings — halsbränna, illamående, utmattning och konstant obehag kan vara irriterande AF. De fysiska förändringar som graviditeten innebär att våra kroppar kan även göra en vacker modell känner dig osäker — fråga bara vår favorit kändis mamma, Chrissy Teigen.

Hon är inte bara en av våra favorit moms ( och snart kommer att vara mamma till två ), men hon är en av de wittiest, mest lustiga Twitter följer i allmänhet. Ta till exempel den här mini-tråd, som hon delade om vad en graviditet gör att hennes ansikte.

LOL. Det är sant att facial expansion kan vara En Sak när du är gravid. Jag vet att jag personligen trodde att jag hade undvikit den helt och hållet, och sedan under min åttonde månaden — BOOM. Mitt ansikte såg ut som Neil Armstrong landade på det, det var så svullet och brett.

Chrissy Teigen, härliga amazon och vacker modell, vill att vi ska veta att hon får kämpa.

Haha! Åh Gud, åtminstone hon är en bra sport om det. För vad kan man göra? Det är något med de hormoner som bara går rätt till ditt ansikte för många gravida kvinnor, och det är det.

Allt vi kan göra är att tillsammans komma tillsammans för att klaga och peta lite kul på oss själva.

Samtidigt finns det ett fåtal människor (läs: MÄN) som inte får denna upplysning, det finns massor av kvinnor som gör det.

https://twitter.com/jetpack/status/939675830241783808

En stor "YASSS" till bronzer lösning som nämns ovan. Jag var skiktning som skit över min näsa, min käklinjen, och min förtäring upp tidigare kindben DAGLIGEN. Sedan jag födde, och poff ! Tillbaka till min ordinarie facial programmering. Varje gång någon var snabb att påminna mig om hur "vacker" jag var för att jag var gravid, jag var till och med snabbare att påminna dem om hur extra stabby jag kände att eftersom att jag var gravid.

Oavsett Graviditet Ansiktet och alla andra konstiga graviditet förändringar och besvär, Chrissy är verkligen vacker och vi hoppas att hon slutar aldrig att twittra relatable saker — i evigheters evighet, amen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar