Chrissy Teigen Avslöjar Könet På Barnet I Instagram Inlägg För Underbara Tro

Chrissy Teigen berättar för världen att hon väntar en liten flicka i vackra Instagram kick.

Graviditet suger. Tja, åtminstone tyckte jag så. När jag ser glödande moms-att-vara som Chrissy Teigen, som nyligen meddelade att hon och maken John Legend väntar en flicka, jag känner en känsla av avund och misstro. Hur är de inte testar gränserna för deras moderskap byxor linning omgiven av candy bar omslag samtidigt som binge-titta på "House Jägare"?

Det är därför under mina graviditeter, om du vill ta reda på könet på mitt barn var aldrig en fråga. Om jag var tvungen att genomlida 40 veckor totalt skitsnack, åtminstone jag kunde ha en liten överraskning halvvägs igenom för att göra det hela lite mer uthärdligt.

Chrissy Teigen faktiskt är en perfekt människa som är både häpnadsväckande och underbara, roliga och godhjärtade. Hon hade nyligen täcka skjuta för Vogue Thailand och tog till Instagram att avslöja både locket och den glada nyheten att hon har en baby flicka. Kontrollera henne ut och gå med mig på min "hur i hela världen är denna kvinna fem månader gravid" vördnad:

Jag vet att, eller hur?! Hur är detta ens möjligt? Hon är så vacker och jag är så glad för dem att de är med en tjej. Jag kan helt förstå spänningen och dra för att inte ta reda på könet på din bebis, men för mig var det aldrig ett alternativ att bli förvånad. Medan jag se överklagandet för andra par, det kändes som en total no-brainer för att ta reda på om vi skulle ha en pojke eller en flicka på grund av NÅGOT som hade att ta mig igenom eländet av graviditet och denna lilla bit av information var en fin halv-tid visa innan Superbowl. (Superbowl vara födelse. Förlåt, jag älskar fotboll.)

När jag kände mig svullen och ledsen för mig själv, åtminstone jag kunde säga att min baby namn om och om igen under mina andetag. Påminna mig själv om vad jag gjorde detta för. När jag gick ner för uppfarten för att få e-post känslan som om ett bowlingklot var mellan mina ben jag skulle kunna tänka mig att hålla min lilla pojke eller en liten flicka och en bild av hur de skulle se ut. När jag blev nyfiken på kvällen och höll en spegel till mitt öm vagina (INTE prova det här....bara lita på mig, det är för det bästa) bara för att se att svullnaden gjorde det ser ut som om den hade blivit till en kamp och förlorat, åtminstone jag kunde gå och röra teeny Yankees onesie köpte mina föräldrar när de fick reda på min baby bump var, i själva verket, en pojke. Det kändes som en liten tröst under en tid då jag behövde massor av jävla komfort.

Naturligtvis, vi inte behöver att veta. Gör inte det. Våra föräldrar inte och generationer före dem inte heller, och alla överlevde. Barn bryr sig inte om deras kläder och förskola finns vissa färger och Herren vet att de har ingen aning inne i livmodern som du kallar dem vid namn. Det är något för föräldrarna och låt oss vara ärliga, mest för mamma att hjälpa oss att nå mållinjen på den långa resan av graviditeten. Oavsett, ska jag gärna ta den.

ADVERT

Lägg till din kommentar