Chrissy Teigen Senaste Instagram Video Kommer att Göra att Dina Äggstockar Burst

Är det något sötare än barn tala?

Varje fas i ett litet barns liv kommer med egna förmåner och milstolpar. Vissa mammor kärlek som tätt, inledande skedet där de bara vill hållas och sova i timmar åt gången. Andra föredrar barn fas, när barnen är mer interaktiva och pratar och kör överallt. Chrissy Teigen är det senare, och hennes senaste Instagram video av dotter Luna visar varför.

I videon får vi höra den 18-månader gamla Luna prata och hamming upp det som ett proffs. Varnas, visning sade video kan orsaka självantändning av en eller båda äggstockarna.

"Jag lever för denna ålder. Ge mig alla 18-månaders-åringar," Teigen bildtexter. Lite smart-som-en-piska Luna kan höra mig säga allt från "Paul" på "Christine" och OMG, det är den sötaste jävla sak som vi har sett på ett tag. Det är så mycket kul att göra dem säga vad du vill, när de är för unga för att förstå vad de pratar om.

Teigen är alltid öppen och uppriktig när det kommer till hennes liv som en mamma, som ingår-bara en av miljoner anledningar till att vi alla älskar henne så mycket. Tidigare i år, hon skrev ett öppet brev om hennes söker behandling för postpartum depression och ångest.

"Jag var så trött på att vara i smärta", skrev hon. "Att sova på soffan. För att vakna upp under natten. För att kasta upp. För att ta ut saker och ting på fel människor. För att inte njuta av livet... Min läkare drog ut en bok och började lista symtom. Och jag var liksom, " Japp, japp, japp.' Jag fick min diagnos: postpartum depression och ångest."

Jag personligen kan relatera till postpartum ångest kamp för säker. Och för mig, den nyfödda/början av spädbarn faser i livet hade en hel del att göra med det. Jag är mycket lugnare och säker på nu är att min dotter är två. Jag, likt Teigen, jag bor för denna ålder.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar