Chris Pratt ' s Nattliga Ritual För Hans Fru Gör Kvinnor Överallt Svimma

Chris Pratt är inte bara en av de största stjärnorna i världen, han är också en stor man

För resten av oss vanliga svenssons där ute, det är svårt nog att konkurrera med Chris Pratt, stjärniga av Jurassic Världen, Guardians of the Galaxy, och Parks and Rec. Nu när han visade en begåvning för franska flätor? Vi är skruvad.

Skådespelaren har visat upp denna färdighet år, fläta hans fru – skådespelerskan Anna Faris – hår och dela den på Instagram.

Enligt Buzzfeed han flätade en praktikant hår under en intervju, som visar både hans fallenhet för hår-styling och också hans förmåga att göra flera saker samtidigt.

I en intervju med InStyle han förklarade hur, när, och där han kunde lägga till den franska fläta till sin repertoar, "Min syster lärde mig att fläta när vi var yngre. Sedan skulle jag fläta annas hår på natten ... det var en trevlig liten ritual."

Bra.

Jag gillar att tänka på mig själv som en god make och allt-runt kan dude. Och sedan den här killen har att gå runt fläta hans frus hår?

"Hennes hår började bryta av vid toppen av flätor eftersom hon låg och sov på det. Så Anna ' s mamma trodde att en fransk fläta kan fördela trycket. Hon lärde mig när vi var på Hawaii skytte Jurassic Världen."

Jag är inte en filmstjärna, så jag är redan ett snäpp under den här killen. Han har också som 13 eller 14 abs, som sätter mig, låt oss säga, en annan av 13 eller 14 skårorna under honom. Och nu har han här löjligt söta skicklighet? Jag är inte säker ännu Ryan Reynolds kan tävla med honom!

Jag ger min fru massage, blanda henne drycker, och göra alla möjliga andra saker som gör henne glad. Men jag har aldrig rörde vid hennes hår. Åtminstone inte i någon form av "låt mig hjälpa dig med det" sättet. Jag vet mina gränser. Chris Pratt måste respektera det!

Jag gillar Chris Pratt. Han är rolig, jordnära och min typ av stilig. Men det är ganska motbjudande för honom att gå runt och briljera ännu ett attribut som många av oss inte har. Jag har ingen aning om hur svårt det är att fläta någons hår men jag antar att det är ganska knepigt. Och jag är inte ens tala om franska flätor, som, att döma av hur glada alla verkar vara av Pratt förmåga att göra det, måste vara ännu svårare.

Mer makt till killen, och jag är glad att han kan hjälpa sin fru. Men jag skulle uppskatta om han skulle ta ner det ett hack. Han gör resten av oss som ser dåligt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar