Knepig Diagram Är Skitsnack

Knepig diagram är tillbaka. Jag svor upp och ner för att jag skulle aldrig utsätta mig för sådana ridiculousness igen i hela mitt liv, men här sitter jag och stirrade på dem energi att suga jävlarna på kylskåpet som de just nu stirrar tillbaka på mig.

"Inte misstolkar situationen, jackasses. Vi kommer aldrig bli vänner."

Jag satte stopp för att syssla diagram för ett par år sedan. Vad som var tänkt att vara en enkel lektion i ansvar för mina barn förvandlas till en förargliga lektion i återhållsamhet för mig. Jag behövde en knepig diagram för mig själv för att komma igenom hela vämjelig process.

  • Inte argt skrika på dina barn som du ännu en gång definiera förväntningar knepig diagram för femtioelfte gången (varje natt).
  • Inte dra blod som du bita genom tungan försöker inte att argt skrika till dina barn och fastställa förväntningar knepig diagram för femtioelfte gången (varje natt) .
  • Inte ner en flaska vin medan bita genom tungan mitt i ilsket definiera förväntningar knepig diagram för att ditt barn för femtioelfte gången (varje natt) .
  • Inte kollapsa på golvet i ett fullständigt nederlag, för att därmed tillåta dina barn att kliva på och sedan över du för att sätta ett klistermärke på sin syssla diagram bredvid " the thing" att de inte ens " på sätt och vis" göra.

Epic gnäll, desperat tiggeri, tomma löften, och ett oräkneligt högen av IOU ' s i stället för till och med 80% tillägg av någon av de angivna uppgifter på listan.

Och inte får jag började på dessa jävla klistermärken.

" Som sätter en klisterlapp bredvid , "Inte självständigt sätta klistermärken på din knepig diagram utan din mammas godkännande? Ta bort det. Nu."

Det kommer inte av. Ingen mängd av repor, torka, bråkade, och/eller skrapning kommer att tillåta dig att bli den exakta utrymme för bevis på att det en gång var i själva verket ett klistermärke där. Lura inte dig själv, vad som kan se ut som en ledig plats för blotta ögat utan att misslyckas alltid misstolkas som en klar seger i ögonen på mina barn.

"Japp, det är där min klistermärke var. Jag har typ av fick ett klistermärke där, ser du? Jag är awesome."

Självklart att jag tvekade att gå ner att vägen igen och stöds av historiska fakta.

Oavsett, alla förtjänar en tredje chans, och mina barn var verkligen mycket glada över att få en sådan möjlighet.

En, eftersom hon egentligen bara vill bevisa att hon är ansvarig för och uppriktigt vill "hjälpa till." Båda som hon redan är/gör.

Den andra, eftersom hon bara gillar verkligen klistermärken.

Du vet hur man säger. "Lura mig en gång, skam på dig. Lura mig två gånger, inte kommer att hända."

Spelet växlare barn. Inga klistermärken! Bekräftelse av utförandet av enskilda arbetsuppgifter kommer att vara väl kontrollerade och märkta med en smiley dras med en mycket mjuk touch med hjälp av en nummer två raderbara blyertspenna.

Självklart, jag gjorde det för det förnuftiga. Hon förtjänar det och att det inte ska straffas för att hennes syskon är totalt förakt för hela processen.

Hennes schema är fullt, varje dag. Och hon får bonus smiley ansikten för extra skit som hon gör på hennes egen vilja.

Den andra?

Den andra ivrigt satt bredvid mig som vi noterat hennes förväntningar.

Plocka upp dina leksaker utan att gnälla. Med ett leende, "Ja Mamma".

Gör dina läxor utan att gnälla. "Okej Mamma".

Ät middag på mindre än 90 minuter utan att gnälla och/eller sitter på din gröna bönor. "Bra."

Borsta dina tänder för mer än .5 sekunder utan att gnälla och/eller ilsket ifrågasätta dental guds resonemang för att förstöra ditt liv. "Vad som helst."

Vara snäll mot din bror. "OMG Mamma! Det är för hårt! Det är så orättvist! Jag vet inte ens gillar honom!"

Det har varit en månad.

Hennes knepig diagram B L A N K.

Dessutom har jag tagit bort den från kylen och placerade den längst ner i en hög av mer värdelös skit som sitter i hörnet av mitt kök och samlar damm och väntar ivrigt på återvinning dag.

"Får jag en smiley för återvinning Mamma? Rädda planeten är bra, rätt?"

Infoga bistert ansikte i permanent markör här.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar