Ett Brev Till Mitt Barns Framtid barnträdgårdslärare

Kära Lärare,

När jag sitter här och kompletta högar av dagis registrering pappersarbete, jag tänker på dig. Min "bebis" ska in i klassrummet i höst. Hon kommer att gå vidare till den "stora skolan" (som hon kallar det), och hon är så upphetsad. Jag, å andra sidan, är lite ledsen och rädd.

Börjar förskolan är en viktig milstolpe. Samtidigt som jag är ledsen för att se min lilla flicka växer upp så snabbt, jag är stolt och glad för henne som hon går in i denna nya del av hennes värld. Hon kommer att få delta i saker som konst klass och musik. Hon kommer att träffa nya vänner i vår omgivning, vilket kan leda till mer playdates. Hon kommer att bygga upp självförtroendet och får en att känna sig så stolt så hon lär sig nya saker som du kommer att lära henne. Dessa saker är ovärderliga.

Men jag måste erkänna att Jag är också rädd . Jag känner att jag låter mitt eget hjärta går ut ur mitt bröst och till att "stora skolan" ensam och oskyddad. Vad är en sårbar känsla det är! Det gör ont bara att tänka på detta nu. Jag vet att du kommer att vara där för henne, och jag tackar dig för det. Sedan kan jag inte vara, jag vill att du skall vara medveten om ett par saker.

Ni ska veta att när hon säger, "Snälla hjälp du , menar hon, "Snälla hjälp mig ." Vi arbetar på det. Du behöver inte vara orolig om hon hänvisar till sin pappa och mig av vårt första namn. Vi är hennes riktiga föräldrar, det är bara något hon gör. Vänligen ta henne till badrummet om hon inte går för en stund. Jag skulle hata henne att ha en olycka för att hon var för blyg för att be. Ni ska veta att även om hon kanske inte lika högt som de andra barnen, hon är med i allt runt omkring henne. Snälla, låt inte henne slinker igenom. Vänligen se till att hon har någon att sitta med på lunchen. Jag vill inte att hon ska någonsin känna sig ensam. Kom ihåg att även om hon är en av många för dig, hon är min enda dotter.

Lärare, jag vet ditt jobb är svårt . Det är ett av de viktigaste jobben som finns. Jag anförtror er med mitt "hjärta" för 6 och en halv timmar en dag kommer September. Tack i förväg för att behandla henne med omsorg.

Med vänliga hälsningar, Morsan Din blivande Student

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar