Låt oss Vara Ärliga, Children ' s Museum Är En Sh*tshow

Oh mah lawwwd, moms.

Barnens museum på en upptagen AF dagen är min Everest.

Som i, när jag kommer fram och hitta det här fallet, du kan hitta mig i ett hörn nära ingången, hoppar upp och ner, skaka ut mina armar, pep-talar mig själv som en boxare på att gå in på vad som är säker på att vara en blodig kamp.

Jag talar den dag du upptäcker varje sommar läger i staten har vågat sig på i framför dig, det är helt klart en MOPPAR konventionen som har stannat av, och för bra åtgärd, det är nog också "Ta Ditt Barn till Dag på Jobbet" för alla anställda.

Kan inte hantera det.

Några lysande kvinna behöver för att komma med en app som spårar museum och zoo ingång nummer för oss mammor att kolla innan vi lämnar huset. En orsak till att denna skit är för fåglar, vänner.

Men jag är ingen quitter.

Så efter min float like a butterfly, sting like a bee ritual, jag vänligt ta ett par djupa andetag och gå till ingång med min trupp. Som jag hand arbetstagaren mitt pass och ID, hon ser djupt in i mina ögon och skannar pass blint, då håller ID intill mitt ansikte, men ändå aldrig tittar på mina verkliga ansikte.

Denna kvinna får det.

Som hon hand med två kort tillbaka, men jag vet att hon känner min rädsla. Och för ett ögonblick stannar tiden och hon lägger sin hand mjukt på min underarm. Låter muffe i bakgrunden, och kör barn tycks gå i slo-mo. Hon munnar, "Du fick det," och vi fist bump och blåsa upp det, alla fortfarande i dramatisk slow motion.

Och som jag bjuda henne farväl och gå in i djupet av helvetet, tankar börjar. En serie av tankar som för nästa en och en halv timme, kommer helt enkelt att springa igenom mitt huvud i slumpmässig ordning, som jag anka och väv genom folkmassorna som en Navy Seal. Så kom igen, gott folk, och välkommen till min mentala tillstånd på en upptagen AF children ' s museum i dag.

Tanke 1: Överlevnad. Skydda dig själv och din avkomma.

Armbågar, objekt, barnvagnar, ryggsäckar, även hörnen av tabeller. De är alla som kommer i min väg, eller jag tvingas in i dem.

Konstant försvar mode, Jason Bourne stil.

Kamp eller flykt, frågar du?! Jag har precis betalat hundra spänn för detta förnyade medlemskap, little Johnny. Du ram till mig med att kundvagn en gång till och denna koppling får kastas, och vi ska dansa barn.

Tanke 2: Tagit. Mina barn kommer att vidtas.

Jag omedelbart anta rollen av Liam Neeson och börja skanna för pocketböcker jag kan rulla upp för att använda som vapen.

Son: grå tröja, blå spåret shorts och blåa Crocs. Dotter: orange linne, blommig kjol, rosa ljus upp flip-flops, och hårfläta.

Tiden är 11:18.m . Fyra synliga utgångar. Tre uniformerade arbetare i nuvarande syn. Möjligt ranka på bänk nära vatten fontän. Hans klädsel och fysiska egenskaper är omedelbart rotad i mitt minne.

När vi ändrar plats, jag börjar igen. Skanning scanning alltid.

Alla möjliga Facebook och Criminal Minds skräckhistoria är sannolikt kommer att hända.

Helvetet. Vi kan alla torra drunkna i det här på en gång.

Tanke 3: Ljud. Så mycket ljud.

Tjut, dings, visselpipor, reprimander, skratt, en bobcat s roar, rinnande vatten.

Jag anser att kasta min 4-åring på min tit bara så jag kan gå in i den tysta amning svit för ett ögonblick och skrika i en kudde.

Trodde 4: Smuts, överallt. Synligt och osynligt är.

Nej, baby girl, det är inte en lek servett för användning i fiket. Det är en begagnad baby torka.

Åh, ja, söt pojke, gå vidare och använda den blöta golvet Cheerios som hundmat i veterinären kontor. Det är som uppfinningsrikedom uppfyller hand-fot-mun. Ess.

Och om du inte kan se det, räkna med att känna det. Väta, klibbighet, och fetthalt i överflöd.

Jag säger till mig själv att det är alla överföringar från art område så jag kan sova ikväll. Men när min son ger mig en groda marionett med ett plåster och en hårboll som hänger utanför i det som ser ut som det var hämtade från en skabbig gammal golden retriever, jag kan känna att kräkas bygga upp i min hals.

Min inre dialog som jag må illa bakom dockteatern är "Bleka. Bad med blekmedel så fort vi kommer hem. Vi ska alla dö, men vi ska vara ren."

Tanke 5: sweet release är de barn i området.

Ett snabbt tryck på bröstet, puss på fingrarna, och ett tecken på fred kastas till den stora killen i himlen när jag ser det.

För jag har ett barn under 4, vilket innebär att vi som beviljats inträde i något lugnare, mindre trängsel och mindre Bourbon Street-esque område vet som barn corral.

När jag tar ett djupt andetag i när vi går in, svag doft av en smutsig blöja inte ens bekymrar mig. Det är en långt mer positivt doft än den stank som de tween sommarläger barnen sprider ut sig bortom den svängande grind. Och när min 6-åriga näve gupp den medarbetare som öppnade sa tor och kastar en kaxig tecken på fred till de fattiga systemet för enhetlig arealersättning till vänster på utsidan, jag vet att hon kommer att bli bra med Little People leksaker och en larv tunnel under minst 20 minuter.

Sug upp det stora flickan, och tacka din bror. Vi är säkra nu.

Trodde 6: jag kommer att låta mina barn vara vilda i dag.

Krypa upp, mina kiddos, och lyssna noga.

Idag, vi delar inte . Ser du något som du vill utan att en människa bihang att vidröra den, kan du ta det, och du inte låta det gå. Och jag menar omedelbart, och utan att tveka. Dyk över bänkskivor om du måste, och krypa bakom hörn väntar tappade föremål.

Det är varje man för sig själv på dagar som denna, och detta kommer att vara en enkel lektion i utbud och efterfrågan.

Innan vi tar paus, titta på mig i ögonen, kära son, och upprepa efter mig: "Alla tåg är min idag, och inte din."

Fick det? Bra. Vinna på tre. "1, 2, 3, VINNER!"

Detta beteende skulle vara kul att unteach i morgon.

(På andra tankar, låt oss bege dig till Walmart och Gap Utlopp medan y ' all alla kapade upp och använda sig av denna barbariska beteende.)

Och slutligen, Tänkte 7: vattenområdet utan tvekan kommer att bli den sista droppen för mig, så det är inte sparas till sist, små.

Djupa andetag börja så vi traska över sopping våt smocks strödda om puddled golvet.

Japp, ta en av dessa babe. Bör hålla dig fin och torr.

Åh, det finns ingenting i "Gör Din Egen Båt" lådor?

Ta denna formel kan flytande och stick här baby doll arm ut i toppen.

Perf.

Japp, definitivt spela av den djuriska barn som är dumpning hinkar fulla med vatten på dina skor flera gånger. Och när du inte kan hitta en pall för att få till den höga nivå har, du är välkommen att slå honom om och stå på hans rygg. Något säger mig att han inte kommer att rygga tillbaka.

Jag kommer att sitta här, och funderar på vad drive-thru kan vi slå till på vägen hem som inte skulle bat ett öga på två nakna barn spännas fast i bilbarnstolar i baksätet. För jag är säker som skit är inte ens värmer upp lite pizza rullar efter den här förmiddagen debacle.

Åh, vänta?! Du är på väg och mitt sätt och säga att du har haft det med det här stället också?!

Gud välsigne dig, min missnöjda undersåtar. Chuck din smocks, och falla i linje. Vi är ute som surkål, och jag får förklara " Aldrig igen" till att godhjärtade ingång anställd som vi fred ut av denna tickande bomb.

I morgon, vi stirrar på varandra i tystnad och frid i våra hem, och du kan även göra ett hantverk med glitter.

Nästa vecka, vi ska ta en dag för djurparken. Det är tänkt att vara mulet hela veckan, så jag slår vad om att det kommer att vara död.

Och om inte, tja, jag är för länge sedan för någon form av terapi ändå.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar