Barnen Är Inte Den Mest Irriterande Människor På En Planet

Är det någon mer trött klagomål än en resenär som beklagas förekomsten av barn på flygplan? Jag är wracking min hjärna att tänka på, men jag kan inte. Vågar jag säga det? Barnen är inte den mest irriterande resenärer på flygplan. Inte ens nära.

Jag är alltid förvirrad av den person som känns som deras flygbiljett har köpt dem en kort passage till lugnet. Hallå? Vem är du? Du inte köper en biljett till Sandaler All Inclusive-hotell För Vuxna I Himlen. Du är i huvudsak att resa med kollektivtrafiken. Och kollektivtrafiken är utan tvekan irriterande. Men små barn är inte de enda som gör det så.

Jag har rest mycket innan jag fick barn, och en hel del sedan de har fötts. Sans barn är definitivt min bästa metoden för att resa, men inte därför att de är så hemska följeslagare. Att resa med små barn är stressade på grund av att andra människor gör det så. För om det är så mycket som ett pip av ditt barn, du är behandlade för att passiv-aggressiv suckar, eye-rullar, och även muntliga klagomål. Av någon anledning, människor på flygplan känner mig rätt att högljutt beklaga förekomsten av barn — och det är så jävla irriterande.

Den NY Post sprang en artikel denna vecka heter, 8 Värsta Typer Av Barnen På En Flygning . Jag skulle vilja se deras lista, och ta med en av mina egna. Låt oss kalla det, "Den 8 Värsta Typer Av Vuxna På En Flygning." Det är åtminstone en av dessa på varje flygning, men det är ingen omfattande debatter som publiceras om huruvida dessa skitstövlar bör vara tillåtna att flyga i blandat sällskap.

1. Mr Omedvetna "Jag kommer att sitta i knät. Ja, jag kan känna din varma andedräkt på toppen av mitt huvud, men jag bryr mig inte."

2. Mrs Dåliga Kostvanor "Ja, ägg sallad stinker men jag ska låtsas att jag inte märker det. Detta är bokstavligen endast sak som jag var sugen på idag."

3. Berusad Young Professionals "Vi kommer att dricka Jack och Cokes (vilket vi kommer högt refererar till som 'JC' s "när vi beställer) och upprepade gånger high-five med varandra över gången och över ryggen på stolar samtidigt refererar till varandra som" Broheim.'"

4. Manspreader "Jag behöver ett fönster, både armstöd, och mina ben kommer att röra din under hela flygningen."

5. Crazy Volym Dude " Jag måste lyssna på mina hörlurar på denna volym. Vad sa du?"

6. Pratsam Flygare "Jag är en nervös flygare så du måste tala till mig för tre timmar i sträck för att hålla mig utanför det. Även nerver som gör mig fisa."

7. Mr Irriterad Av Barn "Jag kommer att upprepade gånger klagar barnet på detta plan för hela flygresan, och ett effektivt sätt att bli 1000 gånger mer irriterande än barnet själv."

8. Epic Complainer "Jag är förbannad som den flygvärdinna som serveras raden på baksidan av oss först. Och det är att frysa in här och jag vill prata om det. Jag vill titta på TV men jag tänker inte betala för hörlurar. Jag skulle vilja prata med dig om hur giriga flygbolag har blivit för de närmaste timmarna."

Som sagt, barnen är inte den mest irriterande människor på ett plan.

Relaterade inlägg: Hur man Överlever Ett Flygplan Med Barn

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar