25 Skäl Att Mina Barn Inte Sover

Varför är det bara folk i mitt hus som kan sova, aldrig göra? När det är dags för sängen, du behöver inte se mig att dra mina fötter runt huset att röra varje del av möbler med mitt finger tips, rör sig långsammare än en snigel bara för att klämma in fyra minuter av vaken tid. Som förälder, att gå till sängs innan 10 p.m. är som att vinna på lotteri, men inte för mina barn. Läggdags kommer nära, och alla får en våg av energi mer kraftfull än en Kategori 5-orkan med ihållande vindar på minst 74 miles per timme som drar leksaker från hyllorna och slungade dem runt i rummet tills det regnar plast gårdens djur. Sedan, när den magiska timme anländer, alla kommer till ett fullständigt stopp.

Det är i stormens öga, den del som är kusligt tyst och när mina barn gå så långsamt, de är nästan att gå bakåt i negativ tid. Att få dem upp för trappan är som att valla boskap bort från en grönskande betesmarker. När vi går igenom processen för en miljon steg som är borsta tänderna och pottying, vi vill inte gå att sova . Nope. Vi glider tillbaka in i orkanen, och mina barn är:

1. Ber om vatten.

2. Be för ett mellanmål.

3. Att smyga upp ur sängen och tiptoeing ner för att gömma sig under bordet.

4. Materialisering av min säng, öppna en av mina ögon med sina kladdiga fingrar, och frågar om jag är vaken.

5. Talar om för mig att de vill bära olika pyjamas.

6. Skriker "Mamma!" för fem minuter tills jag traska en trappa upp bara för att höra dem säga, "Hej."

7. Att smyga in i varandras rum för att se om deras syskon sover.

8. Tattling på grund av att deras syskon inte sova.

9. Tyst kommer in i sovrummet och satt på golvet för att titta på nyheter med oss.

10. Be om mer vatten.

11. Ber för en annan godnattsaga med att säga, "Om du läser mig mer mycket historier, kan du ha lite choklad."

12. Beslutar att de behöver hjälp att gå potta, trots att de har varit egen pottying i över två år.

13. Att välja läggdags som helst att vilja diskutera allt som har hänt i deras liv fram till denna punkt.

14. Ringer till Pappa bara för att berätta för honom att gå och hämta Mamma.

15. Säger mig inte att lämna, eftersom de inte har något att säga och fylla tre minuter med "öh"s följt av, "Vad är din favorit färg?"

16. Gå till kök och försöker att få mer vatten på sig själva för att de är törstig—igen.

17. Ber mig att hitta en leksak som de fick från zoo när vi gick där i tre somrar sedan.

18. Börjar gråta eftersom jag vägrar att leta efter leksaken som vi fick från zoo tre somrar sedan.

19. Snacka med volym och spänning medan jag dra isär lådorna söker dum leksak från zoo.

20. Be om ett glas vatten.

21. Säger till mig, "Det är fyra fler sover tills Fredag "när de får ha popcorn, och "Kan vi kallar mormor just nu?"

22. Att komma ur sängen för att leta efter katterna.

23. Klättra upp i vår säng och frågar varför vi sover.

24. Vill veta om de kan spela iPad.

25. Talar om för mig att de inte vill sova, för de är inte trött.

Människor som har överlevt diken barn läggdags tala om för mig att mina barn kommer att sova en dag, och så kommer jag och jag tror inte dem. Efter den nyfödda fasen, sjuka nätter, barnsjukdomar, och dåliga drömmar, jag trodde att vi skulle vara på svansen slutet av denna inte sova verksamhet. Jag tror att vi är en bra sex år bort—förmodligen mer. Jag har inte gett upp hoppet helt, men jag kommer att säga att chanserna för att vinna på lotteri är sannolikt större vid denna punkt. Nu, om du ursäktar mig, någon måste veta vilken min favoritfärg är.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar