Att De Stora Barnen Riva Igenom Park

Vid första, jag var frustrerad när du kom. Du kastade din cykel i mitten av trottoaren och började springa mot lekplatsen. Bra. Jag har tagit min 2-åring och 4-åring till parken för att spela för lite. Detta är en park för små barn. Du driver dina tonåringar. Och du är också igång genom att spela struktur—som flyger genom mitt lilla barn, lämnar dem storögt och förvirrad. Och jag betonar ut.

Klart du är för gammal för att vara här. Du tar dig steg tre på en gång och kan inte ens stå upp när du är på plattformen. Jag kan inte se dina föräldrar och jag är irriterad över att de gör att du bara köra runt kvarteret terrorisera mina små barn, eller potentiellt skada en av dem. Du är vild och slarvig. Vänligen se ut—du nästan pummeled min 2-åring som du gjort din väg över bron. Och min 4-åring titta på dig när du står på räcket som är avsedd för säkerhet. Du lägger dem i fara nu och senare eventuellt när du gör ett dåligt exempel för att lyda regler.

Jag behöver inte säga någonting till dig, eftersom jag inte tycker om föräldraskap andra människors barn, och det är dags för mina barn och jag för att gå ut ändå. De motvilligt klättra tillbaka in i vagnen och off vi gå. Jag är redan repetera hur jag kommer att berätta mina vänner om dig och din respektlöst beteende.

Och då det slår mig. Vad exakt är mina klagomål? Jag antar att det är det uppenbara faktum att du är alldeles för gammal för att vara i den här parken. Och du var inte agerar på säkrast möjliga sätt. Kan du vara mer försiktig för din egen säkerhet och andras säkerhet. Men vad annat har jag att säga? När jag går igenom dom i mitt huvud, det bara plötsligt stannar. Jag kan se att min vän är tomma blicken som hon väntar på mig för att berätta för henne de goda delen. Den del där jag klargöra precis hur hemskt det är att du kom till parken idag. Men det är ingenting.

Min rant är meningslöst eftersom du är bra för barnen. Skolan fick ut och gick till parken på en trevlig dag. Du spelar Cops och Rövare med dina vänner. Du är inte hänga ut bakom en strip mall röka cigaretter. Du är inte smuggling din morfar Scotch in din väns källare. Du är inte framför din TV, spela tv-spel i timmar och timmar. Du är i parken, och du spelar ett spel som du har gjort upp—ett bra exempel på att använda fantasi, laganda och fysisk styrka som du spelar. Den konversation som du har inte innehålla språk som är olämpligt för mina barn. Det finns egentligen ingenting jag kan klaga på när det kommer till dig.

Tack för att du kom till parken idag. Du har lärt mig en bra lektion—allt är inte svart eller vitt. Se till att du är för gammal för att vara på park-struktur, men den stora bilden är så mycket mer än denna regel. Du har påmint mig om att det fortfarande bra barn ute. Du har visat att förekomsten av en hälsosam barndom—barn som gillar att spela utanför och som inte är intresserade av problem. Du ger mig hopp om att mina barn kan få den barndom. En som inte fläckas av missriktade beslut och grupptryck. En takt gratis av vuxna tryck. Guidade av (oftast) bra beslut och utan baksmälla. En barndom med bara fiktiva tjuv och polis, och som är full av frihet, oskuld och kärlek.

Fortsätt med det, barn. Du är vad världen behöver. När barnen är äldre, jag hoppas på att hitta sina skor fyllda med sand, sin fantasi så stor som man kan vara, och deras hjärtan fortfarande full av glädje barndom . Jag hoppas att de slår ut som du, och som de river genom vår park, jag hoppas att mammor med sina små barn kan hitta en viss förståelse och glädje i att bevittna sin senaste spelet Spiderman Supergirl vs..

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar