Till Kvinnan Som Kritiserade Mig När Jag Berättade Min Historia För Barn Förlust

Du är fet. Du är ful. Du har en fruktansvärd cheerleader röst. Jag har hört det under åren. Som en tv-nyheter ankare, det kommer med territoriet: Inte alla kommer att gilla dig. Det var ett tufft piller att svälja tidigt i min karriär, men ju äldre jag blir, desto mer förtroende jag har om vem jag är. Tittarna attack ofta utseende och prestanda för nyheter ankare, men det är ungefär så personliga som det blir. Det var förrän nu, i mitt fall.

Min familj kastats in i rampljuset nyligen som vi delade vår berättelse av barn förlust med stora medier som Människor och Yahoo! Nyheter. Inte längre var min historia om två änglar och en fantastisk överlevare inriktade mot en publik av föräldrar och de som har upplevt en förlust av sina egna. Massorna var nu läser min familjs resa, och alla var inte ett fan.

Stacey Skrysak

"Åh spy. Vissa människor är bara inte tänkt att ha barn," läs en kommentar. En annan sade, i en del, "Det är nog en bra idé att acceptera det när en läkare säger till en kvinna att avbryta några av dem." Mina vänner blev bestört över de kommentarer och kunde inte tro hur okänsliga människor kan vara. Men, jag var ärligt talat inte brytt sig genom den hårda kommentarer. Jag visste att människor runt om i världen var som att läsa om min familj, och mycket som tv-nyheter, inte alla kommer att gilla det.

Det var inte den nationella uppmärksamhet som slutligen fick mig dock. Det var en senare kommentar på min Facebook-sida som fick mig till tårar. Jag har lagt upp en bild på min dotter, Peyton, under en Children ' s Miracle Network händelse (hon är en av organisationens mirakel barn). Detta är vad någon skrev:

" Hon är vacker och ett mirakel. MEN, har du någonsin undrat om Peyton, kanske ogillar att varje gång du nämner henne, efter allt hon är en individ, som du alltid referera till hennes syskon. Nyligen lägger du upp en bild av henne, men det handlar om det faktum att hon var för tidigt, hade syskon, förlorade barn, högtalare för mammor som förlorat barn, etc, etc. Hon är här. Nu. Leva. Fokus på henne, inte det faktum att hon är den enda överlevande slag."

Stacey Skrysak

I två och ett halvt år sedan mina barn föddes, jag har aldrig känt mig så ont. Det har tagit över två år för mig att komma tillbaka till känslan som mitt gamla jag, men det tog bara ett par sekunder på att läsa detta och sparka min lycka till trottoaren. I de stunder när jag läste denna kommentar, så många tankar och nedsättande anmärkningar kom att tänka på. Jag ville skrika på denna kvinna. Jag ville att hon skulle veta hur enkla ord kan skada. Och jag ville skrika, "Du har ingen aning!!!" Istället gick jag bort från min dator och lugnat ner sig. Jag sätter mitt liv ute på internet, så jag måste inse att människor kan dela med sig av sina åsikter, bra eller dåligt. Jag svarade att kvinnans kommentar och förklarade hur vi hitta sätt att fira Peyton varje dag och som regelbundet följare av min blogg vet att. Vad människor ser på Facebook eller på nyheterna är bara ett utdrag av mitt liv. Och medan damen bad om ursäkt, det är något jag fortfarande inte kan få ur mitt huvud veckor senare.

Till kvinnan som kritiserade mitt föräldraskap, försök att sätta dig själv i mina skor. Inte bara jag för första gången förälder, jag är också förälder till två barn som dog. Jag har att räkna ut den normala knep när det gäller att höja min dotter, men också hur man balanserar sorg med min vackra, levande barn. Peyton är en individ, ett fantastiskt mirakel barn, som vi firar varje dag. Hon kommer alltid att veta hur speciell hon är och vi kommer att hitta den perfekta balansen för att fira henne, tillsammans med minns hennes bror och syster . Ja, Peyton är här. Nu. Leva. Men, jag kommer inte att glömma bort att hon var en triplett, och jag tänker inte dölja att jag är en mamma till två änglar.

Till kvinnan som kritiserade mitt föräldraskap, vänligen cut me some slack. Jag gör det bästa jag kan, och jag är stolt över mamma jag har blivit.

Det här inlägget publicerades ursprungligen på Hennes Utsikt Hemifrån .

ADVERT

Lägg till din kommentar