Ja, jag Koppel Mina Barn, Och Det är Ingen Av Ditt Företag

"Vet du, det är en barn inte en hund ! "

"Åh min Gud, egentligen?! Tack så mycket för att berätta för mig! Jag antar att chow valp och sover i en låda är ute då också, va? Kan jag fortfarande använda chock krage?"

Allvarligt talat, människor, bara käften .

Oavsett vad en förälder gör, det kommer alltid vara någon som är i behov av att kasta i deras personliga åsikt om en total främling är föräldraskap metoder.

Kanske ingen annans barn någonsin haft en klyfta mellan att vara för stor för en barnvagn och få impulskontroll, men min fan har. De ser något, vad som helst, och de vill gå sönder efter det, rätt just nu . Varenda en av mina barn gick igenom en betydande klyfta mellan att vilja och behöva gå och ha förmågan att lyssna på sin Pappa eller mig, och håll en jävla hand offentligt.

Någonsin varit ute på en promenad i vinter och har ditt barn ta av mot väg, så att du håller sina tomma vante? Jag har.

Någonsin tvista två barn under 4 år, genom en internationell flygplats, utan att någon annan vuxen att hjälpa till? Jag har.

Jag vill hellre ha dem bär en sele än har förlorat eller döda barn. Jag är bara praktisk på det sättet.

Naturligtvis vi lär dem att hålla varandra i händerna, att lyssna, att inte springa iväg. Men jag är inte anförtro sin säkerhet till sina impulsiva lite sinnen och att lektionen har helt sjunkit ner i.

Små barn är så jävla snabbt . Även en förälder som är i hög beredskap kommer att ha en barn kör. Det är vad de gör. Det är deras uppgift i livet, tills de börjar få impulskontroll, att försöka att skicka sina föräldrar till fullskalig hjärtstopp så ofta som möjligt. Till och med när de göra få lite impulskontroll, några av dem är förhärdade i trots, envis, bestämd små rackarna som ska försöka göra som de fan god, oavsett vad de vet reglerna.

Att ha ett barn koppel på dem gör att de inte kan få bort på dig.

Ja, det finns idioter där ute som drar sin unge runt med en, men vet du vad? Idioter är idioter. De är undantag, inte regel.

Som en backup-plan, för ett barn som inte kan lita på att hålla en hand och inte bolt, de är en gudagåva. Som en bonus, barnet faktiskt har lite mer frihet på grund av att ett barn koppel ge dem lite mer utrymme att röra än att hålla min hand gör.

Även mina barn råkar älska sina ryggsäckar. De bär dem långt efter det att behovet av kopplet del har gått, och kräver ofta att bära dem när vi går ut.

Här är verkligheten, folk: Vi kan inte ha det på båda sätten. Internet, förlorar det sin skit när en förälder vågar vända ryggen och ett barn bultarna i en gorilla cage. Internet, förlorar också det är skit när ett barn är fläckig med en sele på.

Oavsett vad en förälder gör, någon, någonstans, kommer att förlora sin svala över det. Så, här är affären: Du gör vad du tror är bäst på att hålla dina barn säkert, och jag ska göra mitt. Och vi kan hålla våra kollektiva tyst om det. Deal?

ADVERT

Lägg till din kommentar