Jag Sätter Mina Vilda Barn På Ett Koppel Av Goda Skäl, Så Sluta Vara En Dildo Om Det

Vi tog en familj resa till Disneyland kring Jul, och det första min fru och jag packade var en koppel för vår 2-åring, för faktum är, att gå var som helst med henne är som att ta ett vilt djur ur sin naturliga livsmiljö. Detta är inte att säga att vi inte älskar henne eller fråga henne självständighet — det gör vi. Men saken är den att vi har tre barn, hon är den yngsta, och hon är, hands down, den mest egensinniga lilla flickan jag någonsin haft i min hand.

Så vi tog ett koppel, även om jag visste att vi skulle få en massa blickar i sidled och även enstaka kritisk kommentar. Och faktum var att vi ville få alla dessa saker. Som Aspen drog fram, full fart, bär ut min axel, försöker chug genom December Disneyland publiken, föräldrar tittade på mig som om jag var behandla mitt barn som en hund. När vi var i linje, en kvinna som hade fräckheten att fråga om jag behövde verkligen ett koppel. Ögonblick senare Aspen försökt att ta ett dyk huvudstupa in i It-Världen är Liten vallgrav. Var det inte för koppel, hon skulle ha gjort det i vattnet, jag har ingen tvekan om. Men av någon anledning tvivlar jag på att det var bevis nog för snarky dam i linje med oss.

Och jag tror att det är den verkliga svårigheten med att ha en wild child . Du är fördömd om du gör det, och du är uppdämda om du inte gör det. För faktum är, om jag inte lägger Aspen i koppel medan det på nöjesparker, zoo, eller ens en fullsatt mall, hon skulle vara förlorade barn meddelade över radion. Att hon skulle bli barn trend på Facebook för att komma bort från sina föräldrar och att vandra in i ett köpcentrum parkering, oövervakad.

Hon kan vara barn som klättrar in i tiger cage.

Hon är bedårande, med lite ben och händer och blond hårfläta. Men hon har heller ingen förståelse för rädsla eller dödsfall eller förlägenhet, samtidigt som jag gör.

Jag håller mina barn i koppel för att hålla henne säker, eftersom hon är 100% oförutsägbar. Min äldsta, Tristan, var samma sätt. Han var en nöt, så vi satte honom i koppel också. Vi bara gjorde så med mer diskretion. Vi köpte en av dessa koppel som ser ut som en uppstoppad apa ryggsäck. Med vår yngsta, Aspen, vi bara inte bryr sig. Hennes koppel är uppenbart, och vi använder det utan ursäkt.

Min mellersta dotter, men var söt och innehåll, och för det mesta stannade vid vår sida. Vi behövde inte koppel. Anledningen till att jag poängterar detta är eftersom alla barn är olika, och bara för att ditt barn kan lita på att stanna vid din sida medan i en grupp betyder inte att du är en bättre förälder. Det betyder att ditt barn är inte vilda, eller pigg, eller vad som helst.

Grattis.

Njuta av det.

Jag har varit en förälder tillräckligt länge för att veta att på vägen, saker och ting kommer att förändras. Mitt barn kan potta tåg snabbare eller läs innan ditt barn. Inget av detta innebär att du är en bra eller dålig förälder. Det betyder bara att barn utvecklas på olika sätt, och några av dem kom in i denna värld av passiv eller rädda, medan andra kommer inte ge ett skit.

Och om du är en förälder att döma föräldrar, eftersom de placerat sina barn i koppel, stänga ditt dumma ansikte. Du ärligt och uppriktigt och verkligen, vet inte skit om situationen.

Eftersom det i slutändan, vi försöker helt enkelt hålla våra vilda barn säkert och samtidigt behålla vår mentala hälsa.

Det är allt bra.

Vi tillbringade tre dagar på Disneyland. Varje dag Aspen var i koppel. Det höll henne från att hoppa från Casey Jr Tåg, krypa ut ur Dumbo Rida och hoppa i floden på Pirates of the Caribbean. Det höll henne från att springa ut i publiken en miljon gånger. Så om du såg mig på Disneyland med en vild, en blond barn i koppel, och du har gjort en spydig kommentar till dig själv, eftersom du inte kan förstå varför någon skulle göra så mot sina barn, det är därför.

Du behöver inte vara en dildo om det.

Jag skulle mycket hellre ha Aspen håller min hand. Jag vill hellre ha henne bo i mina armar utan att sparka och slet med nyfikenhet, kämpar mig för att låta henne så att hon kan kolla in vem vet vad, men det är inte vem hon är. På samma gång, jag skulle inte ändra en sak om mina vilda barn. Hon har en eld i hennes ögon och nyfikenhet som inte kan matchas. Hon är orädd och bestämd, och jag ber varje dag att hon inte förlorar något av detta, för just nu är de egenskaper som är frustrerande. Men inom några år, kommer de att vara beundransvärt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar