Varför Ger jag inte Ett Sk*t Om Mina Barn Lära sig skrivstil

Som vuxen har jag ofta använda skrivstil när jag skriva mitt namn på ett kvitto och även när...nej, jag antar att det är bara när du registrerar mitt namn på ett kvitto. Det är det. Men jag har också hört att veta skrivstil är super viktigt för att läsa Deklarationen av Självständighet i sin ursprungliga form. Men jag tänkte att det är därför internet och tangentbord och Helvetica; font uppfanns.

Jag minns andra klass tortyr att lära sig skrivstil i första hand. Jag växte upp i den underbara och konstiga ålder D'Nealian att skriva, så det är nästan som jag hade nöjet av att lära sig det två gånger. Jag har läst att fysiskt skriva ner saker använder olika delar av vår hjärna, och det är ju jättebra, men vetenskapen säger att det inte fråga om det skriva ut eller kursiv . Och i min värld, vetenskap fortfarande existerar, trots vad vår nuvarande regering säger.

Så kanske finns det konstnärer ute som skulle kunna kalla mig ett monster, men det finns massor av saker som jag hellre mina barn att göra under sin dyrbara timmar i skolan än att lära sig hur man skriver i kursiv.

Här är bara några av dem:

1. Att skriva läsligt i print. Låt oss bara sakta ner och se till att den vanliga grejer kan läsas först. Och om mitt fjärde grader är en indikator, vi har fått en del seriöst arbete att göra på stavningen också. Jag svär på min smörig mjuk LuLaRoe leggings att jag aldrig kommer att skicka en människa i världen som inte känner till den korrekta tider för att använda deras, de är, och det.

2. Kör deras ass off så att när de kommer hem från skolan, de är faktiskt trött. Trötta barn gör mig lycklig. De äter sin middag utan att göra munkavle ljud, och de går till sängs utan mig hotar att utfärda besöksförbud. Att de inte backtalk så mycket om deras tv-tid, och de har inte lika starkt av en lust att brottas med sina syskon i glömska. Kör dem trasig skolan personer.

3. Lärande hur man mediterar . Annars känd som lugnande fan ner . Okej, förlåt om det. Jag bara spenderat helgen i en bil med mina barn, och jag kanske behöver göra en del mediterar i min egen.

4. Att skapa "konst". Gå vidare och låta dem dyka in i dem måla lådorna nakna för alla jag bryr mig. Gör bara allt stökigt saker i skolan så jag slipper att städa glittrande-goo späck från väggarna och sopa spela-degen smular gånger oändligheten.

5. Öva portastudion så jag inte är tvungen att lyssna till ropen från ett tusen torterade själar som kommer från min dotters rum varje kväll vid middagstid.

6. Att arbeta på deras vetenskap projekt i skolan . Du vet, utan timmar av min hjälp, blod, svett, och svärord. Kan vi göra detta till en sak?

7. Räkna ut hur vänner och relationer arbete så att de kommer att gå bort en dag och leva med någon annan.

8. Att lära sig om historia så att du vet, att vi inte *host host* upprepa det.

9. Att skriva ner alla dessa random berättelser som jag hör talas om eftersom det finns en hel del ord som sägs. Så många ord. De skulle förmodligen skriva ner sina historier för timmar på en gång med alla de talar som händer runt omkring här.

10. Och om de lär sig aldrig kursiv, det blir mycket svårare att förfalska min signatur i high school. Jag kallar detta för #att vinna.

Så, ja, det finns massor av saker Jag tror det är viktigare än att lära sig skrivstil. (Jag vet kursiv är tänkt att vara till hjälp med barn som inte är typiska elever eller som har dyslexi, så det finns påtagliga skäl för att använda den i vissa situationer.)

Låt oss alla CTFD om kursiv och styra våra barn mot att jobba på saker som är mer viktiga, som till exempel fysisk träning, konst, och musik. Kthanks.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar