Varför är jag Inte Orolig för Min Man Otrogen

Min man är varm. Män avundas hans muskulösa kropp. Kvinnor begär efter hans sexiga, mejslade funktioner. Mormödrar gör kommentarer som: "Alla män ska se ut som." Även barnvakt går alla blyg när han öppnar dörren.

När han promenader tillsammans, hand i hand med våra barn, han är en magnet för beundrande blickar. Du kan bara föreställa mig vad som hände, tillbaka i dag, när han var prydd med en baby i en papoose. Han fick sneglat, naturligtvis. Eftersom kvinnor, i alla åldrar, älskar bara ett hot pappa.

Han vet att han är underbar, dock. Det är inget nytt.

Bara förra månaden var han i las Vegas för ett arbete med konventionen. Efter en kväll ute med några kollegor, han gick tillbaka till sitt rum för att hitta två bikini-klädda 20-somethings i korridoren genom hans dörr. Flickorna, som är en del av en möhippa i helgen, var som vistas i rummet mittemot honom.

De bjöd min man att gå med dem för en drink i sitt rum !

Han har avböjt deras erbjudande och berättade för dem att han var gift. En våt-tee champion wannabe, svarade att hon var förlovad (allt-så-lycklig man, måste jag tillägga) och frågade om han var, i själva verket, glatt bröllop.

Så, ja, det här är mitt liv! Inte varje minut, men ibland.

Det är bortom min kontroll, men eftersom den extra uppmärksamhet och potentiella frestelser helt enkelt kommer med territoriet. Min man är en stilig affärsman som reser för arbete. Det är en del av hans jobb att vara borta från hemmet, och han kan verkligen inte stoppa det faktum att han ser fantastisk ut i en kostym.

Nyligen var jag berätta Vegas historia till en vän. Hennes svar var: "jag skulle hatar att. Har du aldrig oroa dig för honom otrogen?" Jag behövde inte tänka på att mitt svar, som var, "Nej, jag vet inte."

Faktum är att jag litar på min instinkt. Jag litar på honom. Jag har inte någon anledning att inte göra det. Och vid närmare eftertanke, jag har massor av skäl till.

Låt mig räkna sätten:

1. Han hade massor av frihet i sina yngre år att göra vad han ville göra. Så, jag tänkte, han har varit där och gjort det.

2. Han har ett sinne för sin egen och inte styras till att göra saker han inte vill göra. Jag vet att han klarar av att säga nej.

3. Han en engagerad pappa som prioriterar tid med mig och barnen. Detta låter mig veta att han värdesätter vår familj.

4. Han ringer mig när han är borta, för att se till att dörrar är låsta och att fråga vad vi åt till middag. Ja, detta är vardagen grå chat, men det säger mig att han bryr sig och att han tänker på oss.

5. Han gör planer för oss att gå ut, bara två av oss eller med dina vänner. Detta visar mig att han värdesätter vår relation.

6. Ibland berättar han för mig att jag ser vacker, vilket naturligtvis gör att jag känner mig...slags vacker.

7. Om han är borta, och beroende på tidszon, han ska sms: a eller ringa mig för att säga godnatt varje kväll. Jag faktiskt inte någonsin har att ringa honom. Mannen är konsekvent.

8. När kvinnor inte sätta flyttar på honom, han berättar för mig om det. Detta gör att jag känner mig som om jag är i vet.

9. Han köper också mig choklad. Ja, choc-o-sent ! Detta indikerar, utan tvekan, att han får mig. Nåväl, låt oss inte ryckas, men han vet att jag gillar choklad och han ger den till mig.

10. Och slutligen, en subtil (men fantastiska) indikator på att vi är doin' är OK, han luktar min rumpa . Han gör detta i förbigående, på en regelbunden basis. Självklart, butt smällde=jag vill ha din röv, vilket är uppmuntrande. För så länge han vill ha mig, han är mindre benägna att vilja någon annans. Har jag rätt?

Om att bleknar bort, då kanske Jag ska börja oroa honom otrogen. Tills dess, min man har mitt förtroende (trots damer, i bikini, och deras ensidiga lust).
Det här inlägget publicerades ursprungligen på BLUNTmoms .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar