Channing Tatum Kanaler Elsa, Utför "Let It Go" I Full Kostym

Frysta släpptes i November 2013. Det är över två år har vi tillbringade alla sjunger "Let It Go". Två år . Min syster köpte min två-åriga Elsa klänning som lyser upp och spelar den låten till Jul. Jag vill kasta ut den f**king fönster. Men även jag kan inte vänta med att lyssna på Lip Sync (Synkronisering Av Slaget på torsdag för att titta på Channing Tatum gå fullt Elsa och framföra låten som har hemsökt mina drömmar de senaste två åren.

Visa släppt en teaser här veckan att gå viral, eftersom Channing Tatum. I Elsa klänning. Nog sagt.

Här är några glimtar av sin prestation.

Full klänning. Peruk. Och de flyttar? Den kommande lip sync slaget mot hans fru Jenna Dewan-Tatum, men hur kan hon konkurrera med detta? Kanske hon kommer ut i full Magic Mike kostym och utföra Ponny . Det är det enda sättet hon kunde övertrumfa detta.

Kan vi älskar denna killen något mer? För några månader sedan han oavsiktligt kraschade en liten flicka fest med sin dotter och det slutade med att hänga ut och köpa hennes presenter. Han gjorde en "Vogue" dans för Vanity Fair som gav Madonna en kör för sina pengar. Han är ständigt säger gulliga saker om hans underbara fru . Jag har inte ansett mig själv boy crazy sedan jag var sju och hade Scott Baio s Tiger Beat mittuppslaget hängande på min vägg, men Tatum är med mig det igen. Jag skulle hänga hans Tiger Beat mittuppslaget på min vägg. Eller åtminstone dölja den i min garderob.

Spike är bra: det är en mycket kort teaser. Om du vill lyssna på i hela prestanda, Tatum kommer att vara på Spiken visa på torsdag klockan 10:00 ET.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar