Channing Nya Flickvän Ser Exakt ut Som Jenna, Tyvärr Inte Ledsen

Channing Tatum är nu dejtar en sångerska som ser ut precis som Jenna Dewan

Tidigare i år förlorade vi tro på äkta kärlek och våra hjärtan kollektivt bröt när Channing Tatum och Jenna Dewan meddelade deras separation efter nästan nio års äktenskap. För dem av oss som aldrig riktigt fick under slutet av Detum (Channa? Jenning? Tawan?) det är goda nyheter — om du kisar och vända på huvudet lite åt sidan, du kan göra själv tro att de är tillbaka tillsammans.

Eftersom Magic Mike skådespelare: s nya flickvän är i princip en kopia av sin ex-fru.

Även om det ännu inte bekräftats av hans publicist eller hennes, Tatum enligt uppgift dating Brittiska sångerskan Jessie J. De två var setts spela mini-golf tillsammans under helgen och en källa har bekräftat att MÄNNISKOR att de två är en sak.

Och, liksom, vad som helst. Det är bra. Vi är inte alls fortfarande stanning för denna förtjusande par för att få tillbaka tillsammans. Vad gör alla glada. Det är coolt.

Men livet går vidare för Tatum och nu har han vad ganska mycket uppgår till Jenna 2.0. Liksom, det är onekligen y ' all.

Bild via Tibrina Hobson/Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Jag menar.

Bild via Steve Jennings/WireImage/Rodin Eckenroth/Getty Images

Jag antar att alla förtjänar att vara lycklig så jag stödja det. Om jag måste.

Men för mig ser det ut som antingen dude på allvar har en typ — eller han missar Dewan till den punkt att lokalisera (och datering) en nära-perfekt kopia. Tro vad du vill, killar. Jag vet var jag står.

Tatum har ännu inte kommentera offentligt på hans split från Dewan, men hon sa Harper ' s Bazaar under sommaren som i beaktande av efter en skilsmässa liv, hon är bara glada om framtiden. "Jag känner en känsla av glädje och frihet och spänning, verkligen, om ett nytt kapitel i mitt liv. Och jag har inga bilagor till hur det ska se ut, eller vad som kommer att bli. Jag känner verkligen att öppna, och jag känner mig hoppfull."

I tillkännage deras separation paret var noga med att notera att de var "fortfarande en familj" och helt dedikerad till sina fem år gamla dotter Everly lycka. Jag är säker på att det är sant oavsett vem de dejtar, men mitt hjärta kommer alltid att vara precis här och låtsas att detta fortfarande verklighet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar