Jessica Alba Man Skrev Hennes Födelsedag Meddelandet Att Även Chrissy Teigen Är Avundsjuk På

Alba make naglar hans födelsedag meddelande till sin hustru

Oavsett hur länge du har varit med någon, betyder det något att höra hur de tycker om dig. Det är lätt att fastna i dag-till-dag, speciellt när man har barn och arbetsskyldighet, så tar dig tid att berätta för din partner hur du verkligen tycker om dem är en gåva. Tur för skådespelare, entreprenör och mamma till tre, Jessica Alba, hon hittat en person som gör just det

Alba firade sin 37: e födelsedag den här veckan, och maken Cash Warren, bestämde sig för att ta sig till sociala medier för att låta henne veta exakt hur mycket han älskar henne.

"Min kärlek – It' s eve på din födelsedag, du sover, våra döttrar är bredvid dig i vår säng, och jag kunde inte tänka mig en bättre tid att skriva ett kort meddelande," skrev han på Instagram på sin födelsedag, Julafton eller nyårsafton. "Jag säger det varje år, men jag kommer aldrig att vänja oss vid hur snabbt tiden går fort."

Deras kärlekshistoria började när hon filmade Fantastic Four under 2004. De gifte sig 2008 och har tre barn tillsammans: Ära, 10, Haven, sju, och son, Hayes, fyra månader.

"Vi kan förvandla ögonblick till viktiga händelser eller kan vi acceptera att landmärke händelser är helt enkelt flyktiga ögonblick," fortsatte han. "Hursomhelst, jag långsamt inse att det finns ingen riktig väg för att hålla koll på livet....tyvärr, de särskilda minnen bleknar men på något sätt vi kan för att hålla fast vid de känslor dessa minnen att skapa. Och dessa känslor formar vilka vi är och vilka vi blir."

Det är en så enkel, men ändå kraftfull känsla. Livet går så fort och innan du vet det, du tittar tillbaka och undrar hur du fick fram till denna stund. En gång när första årsdagar förvandlas till tionde, när dina "barn" är i skolan, och du är lycklig nog att titta över på personen bredvid dig och fortfarande vara så kär.

Min man och jag har varit tillsammans i 10 år och han fortfarande ger mig slumpmässiga anteckningar runt huset eller i min resväska när jag reser. Det tar inte mycket, men det innebär att allt, även om en del av dem säga, "Du är den bästa kvinnan på planeten. Kan du plocka upp kemtvätt idag?"

Naturligtvis minst en av sina roliga vänner var tvungen att väga om den söta ögonblick:

Bilden via Instagram/Cash Warren

"Om jag kunde tacka dig för en sak på din födelsedag, jag vill tacka dig för att du gav mig alla känslor," Warren säger. "Tack till dig och en annan 365 dagar med alla känner!"

ADVERT

Lägg till din kommentar