Cardi B Bara Skrivit De Mest Relatable Meddelande Om Tidigt Moderskap

Cardi B meddelar att hon inte är redo att turnera med Bruno Mars så snart efter förlossningen

Första saker först, om du är en mamma och inte redan följer Cardi B på alla former av sociala medier, du måste rätta till det genast. Nu när vi har den här viktig business i kvadrat bort, låt oss diskutera hur hennes senaste Instagram inlägg kommer att vara insta (se vad jag gjorde där?) relatable att alla morsan.

Tidigare denna månad, rappare och gravida twerker extraordinaire Cardi B födde sitt första barn. Sedan dess har hennes Instagram har varit en non stop glädje av Riktiga Mamma munterhet, men förra natten, hon fick ganska allvarligt om verkligheten för att gå tillbaka till arbetet efter att ha en baby.

Den nya mamma delade moderskapet var lite mer extra än förväntat — och vem har varit där? Jag vet att jag antog att jag skulle fortsätta erövra världen efter mitt första barn föddes, men i stället, jag inlämnad min avgång från mitt jobb och det slutade med att stanna hemma för tre år i relativ fattigdom, eftersom jag kunde inte ens börja att räkna ut hur man ska gå tillbaka till arbetet efter att ha barn. För Cardi, det betyder att ingen mer touring med Bruno Mars.

"Från och med idag har jag bestämt att jag inte kommer att gå med Bruno på turné i Höst", skriver hon. "Jag trodde att efter att ha fött min dotter som är 6 veckor skulle vara tillräckligt med tid för mig att återhämta sig mentalt och fysiskt."

"Jag tyckte också att jag skulle kunna ta henne med mig på resan, men jag tror jag underskattade hela denna mamma sak", säger hon. Um, ja. Allt jag gjorde var att vara en brudtärna på ett bröllop för tre veckor efter att min dotter föddes och jag tillbringade en dryg timme snyftande i ett badrum stall under mottagningen för att jag var bara inte redo för allt som peopling så kort tid efter förlossningen. Kort sagt, jag är helt komma dit hon är på just nu.

Bruno hade sin egen super stödjande budskap för sångerskan, som ett svar på hennes uttalande.

"Viktigaste är att du och din familjs hälsa. Jag vet att fansen kommer att förstå. Du är absolut göra rätt sak", skriver han. Usch, alldeles för söt.

Också? Kolla in bara ett exempel på Cardi B: s post-baby munterhet. Hon talar genom en docka och vägrar att visas på kameran eftersom det i hennes ord, "en tik ser fucked up." Hon går vidare med att förklara (genom dockan, naturligtvis) att hennes hår är "fucked up" och hennes ögon är mörka och fluffigt." Välkommen till moderskapet, sis.

Ärligt talat, hon hade mig på "yandice."

Hon verkligen blir bara oss, y ' all.

Håller på gör du, Cardi. Oss alla moms helt vet var du kommer från.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar