Bilbarnstolar Är Onda

Bilbarnstolar är ett nödvändigt ont, men gör inga misstag, de är onda. Be någon mamma.

Först av allt, varför är bilbarnstolar så stinkande tung?! Det är som en Mexikanska narkotika karteller är smuggling hundratals av tegelstenar av kokain. I mitt babyskydd. Barnet? 12 pund. Barnets bilstol? Tätare än ett svart hål. När jag inte kan parkera intill kundvagn corral i butiken och jag måste släpa denna sak, jag ser ut som en av medlemmarna från The Walking Dead. Mest troligt på grund av att jag har vrickat min axel.

Jag kan inte vänta för barnet att sitta upp. Då jag inte har att ta hennes bil seat in och ut, men precis som naturen avsett, vi mammor är förbannat om vi gör och förbannade om vi inte gör det. Detta är, naturligtvis, eftersom så snart barnet växer ur den behemoth sätet för sin linda, vi måste då UNBUCKLE OCH SPÄNNE dem till VARJE BUTIK! Vilket är varför varje mamma älskar Target . Vem skulle inte vilja få en amnings-bh, matta renare och ben bög (för din axel ur led) allt på ett ställe?

Då de växer ifrån sätet helt och hållet och behöver få en ny plats. En som inte haka loss från basen. Vilket är bra förutom att det då blir en petriskål av kasserade mellanmål mat du kastade på ditt barn för att hålla sig lugna i sina fem poäng återhållsamhet. Och mjölk. Bara mjölk. (Som låter sina barn ha mjölk i bilen? Mig. Skyldig. Min bil luktar så. dåligt.)

Bara när den söta lindring av hösten kommer att lindra lava hot spänne scenario vi slog till med vintern. Barn i bilbarnstolar är inte tillåtet att bära puffy västar (safety first) så att vi antingen har för att installera dem i bil med några rockar och fortsätta att ta på och stänga av dem eller köpa en dyr märke vind bevis fleece jacka som ingen mormor är kommer att tänka på är varmt nog. (Jag är inte ett monster Farmor. Det är inte 1960! Jag kan inte bara slänga barnet i ryggen och golvet. )

Med vintern kommer influensa och lite sweetums kommer oundvikligen att upchuck i sin bilstol. Förmodligen eftersom mjölk, vinter slem, och en skakig bil går ihop som hipsters och Taylor Swift. Lycka till att reda ut den labyrinthian remmar och spännen. Det kommer att ta lång tid, och det kommer att lukta riktigt pukey i din bil.

Vi kommer inte ens komma in i de överjordiska tryck för att välja rätt plats och ytterligare mer för att installera det. "Jag ska bara wing det." Nope, du bör nog läsa manualen. Hashtag liv eller död. Och att vem som helst som tyder på att vi går med bilbarnstol från en bil till en annan? Nej tack. Jag skulle hellre gå barfota uppför två sätt medan man bär barnet i en papoose.

Så ja. Bilbarnstolar är onda.

Relaterade inlägg: I Helvete Det är att Driva Ärenden Med Barn

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar