Varför Kan jag inte Gå Till Whole Foods Längre

Jag älskar Hela Livsmedel. Jag älskar promenader i det och beundra alla vackra människor som handlar för deras ekologiska, småskaliga, micro-yoghurt medan de tote ljust färgade yoga mats i vävda skolväskor på deras tonas ryggen. När jag även såg en skäggig man som bär en läder väska med en riktig live-trä-luta sticker ut av det — vilket jag är säker på att han skurit sig själv medan gråta riktiga tårar över trädets död. För en konstig ögonblick, jag ville vara precis som honom, med sina färska råvaror hängande under ena armen och alla hans positiva livsval.

Detta är vad Hela Livsmedel gör att du. Det är som en magisk fe land där älvorna har kommit till livet för att se ner på dig för att äta kött och bröd produkter. Helt plötsligt, du kan bara tänka på att behaga dessa älvor, så att du börjar köpa saker som emu-ägg och foraged pickles simning i mason jar bad för priset av ditt barns första år på college. Men just nu känns allt värt det.

Visste du att quinoa är inte cool längre? Det gjorde jag inte. Inte förrän jag gick in Hela Livsmedel. Quinoa var dolda på hyllan som din en konstig kusin bakom finare, mer obskyra gamla korn som Kamut och amarant och einkorn. Jag kan inte ens uttala något av dessa saker, men i samma ögonblick som jag går in på Whole Foods, att jag direkt längtar efter att få dem att städa ur min kolon i $35 steg.

Och inte ens tala till mig om att den medicin gången. Jag är normalt inte en hypokondriker, men dessa glasflaskor alltid ser super legit. Från ingenstans, jag vill desperat att skydda bakterier i magen med probiotika från Sverige. En gång, denna kvinna som var klädd i Danskos (och därför såg ut som om hon visste vad hon pratade om) började berätta för mig att den mat som vi odlar idag inte har samma vitaminer i det. Och när jag såg hur blek hon var jag helt och hållet trodde på henne. Jag såg till att fylla på några fancy klingande vitaminer, som har lovat att göra massor av saker att lysa, och då jag liftade hem eftersom Jag hade inte längre några pengar för gas.

Utanför Whole Foods, jag vet att jag inte har en intolerans mot gluten, men väl inne så är jag inte så säker längre. Bröd som har växt bara verkar bättre. Det går upp för mig att jag måste börja blanda dyrt gröna saker tillsammans. Jag tror att det kan bero på att alla grönsaker ser ljusare ut, grönkål har varit masseras, och mest av brysselkål har haft ett bättre liv än jag har.

Jag gjorde en gång misstaget att gå till Whole Foods vid lunchtid när jag var hungrig. Gör inte detta. Om jag kan sluta att bara en person från att göra samma fel i dom, det kommer vara värt det. Du kommer att gå ut med någon form av dekonstrueras sandwich — som bara innebär att du saknade bröd — och en $50 sallad som har några oidentifierade bär i den, vilket förmodligen kommer att kunna tala om för dig din förmögenhet eller hjälpa dig att tala ett annat språk.

Och vad du än gör, inte någonsin ta din normala barn där. De kommer bara tycker illa om sig själva med sina vanliga namn och brist på hampa-baserade kläder. Mina också som att skrika saker som "jag älskar bacon!" som kommer att orsaka hela butiken, att få ett utbrott chockade flämtar och alla människor runt omkring dig kommer att grepp sina burkar av kombucha i skräck. Atticus Grönkål, Tova Månen, och Clementine Winter Berry kommer att springa och gömma sig bakom sina mödrar " Lululemons och hobo väskor, eftersom de faktiskt har husdjur grisar, och dina barn kommer att känna sig som demoner. Det är bara för grym.

Så, jag är inte tillåtna i Hela Livsmedel längre. Detta är i grund och botten eftersom jag har ingen självkontroll när människor berättar för mig att $90 tryffel är nyckeln till ett långt liv. Jag kan bara inte lita på. Åh, och min andliga vägledare säger mig att den skam spiraler upplever jag efter att förglömma min återanvändbara påsar inte är bra för någon av mina chakran.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar