Sagor från Pantsuit Nation: För Min Mamma

Jag vill berätta min pantsuit historia.

Min mor var en oerhört vacker och begåvad kvinna. Hon var Toppstudent i hennes high school klass på 16, men sedan gick till sekreterare skolan, eftersom hennes bror fick första samtalet om pengar för college. Hon blev professionell skådespelerska, men flyttade tillbaka till Delaware när hon bestämde sig för att bli mamma. När min syster och jag var i skolan på heltid, hon gick tillbaka till jobbet...som verkställande sekreterare för Delaware Statens kulturråd, i det s grundande år. Hon arbetade i centrala Wilmington.

En kall februari dag, min pappa stannade till för att ta henne till lunch. Och när hon stod upp från bakom hennes skrivbord, hon var klädd i en pantsuit...inte en kjol. Han vände på hans häl, och lämnade henne där. Han skulle inte ses offentligt med en kvinna i långbyxor.

Så många år sedan...men jag kan fortfarande se hennes ansikte när hon berättade denna historia.

Nej. Du kan inte skam mig om pantsuits.

Två av mina söner och min äldre dotter har redan röstat för Hillary. Min man och jag kommer på tisdag.

Äntligen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar