Cannoli Chip Och Dip

Vi var på en italiensk marknad under helgen och deras cannoli maskinen hade gått sönder. Snarare än att kasta trasiga cannoli, de sålde påsar med trasigt skal att ätas som chips. Geni, eller hur? Jag älskar, älskar, älskar cannoli, men har aldrig gjort dem hemma. (Bakning är inte min grej, men dopp jag kan göra.) Det visar sig att fylla kunde inte vara enklare.

Du behöver:

2 c. ricotta ost (avlopp vatten) 1/2 c. konditori " socker 1/4 tsk. vanilj extrakt

För att göra dem:

Blanda ingredienserna i en matberedare.

Sidan blanda i choklad.

Det är allvar det.

Om du inte råkar ha en italienska marknaden med en bruten cannoli maskinen runt hörnet, Stacy Pita Chips komma i kanel socker och fungerar perfekt med ricotta dopp.

Jag tycker det är en kul twist på efterrätt och det kunde inte vara enklare.

Plus, det är bara så bra på en sked.

Geni, eller hur? Jag vet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar