'Vid 35 Års Ålder" Är Din Nya Favorit Meme

'Vid en ålder av 35' Tweets är det roligaste du kommer att se denna vecka

Den senaste meme för att ta Twitter med storm är resultatet av några skrämmande finansiell rådgivning. En artikel från MarketWatch kom ut tidigare i år om hur mycket pengar en person borde ha sparat genom 35 års ålder — och det är en enorm stor mängd som de flesta av oss Xllennials finns ingenstans stäng att ha ställ åt sidan. Naturligtvis, när internet fick tag på den löjligt ouppnåelig (för de flesta normala människor) finansiella mål det förvandlats till ett positivt golden meme som definitivt kommer att få dig att känna dig bättre om din ledsen bankkonto.

Artikeln anger att du bör ha två gånger din årliga lön i besparingar av 35 års ålder. Vill inte ens två lönecheckar, två hela år värt pengar. LOL FÖR EVIGT. Jag har tur att ha två gånger priset för en 20-bit kyckling nugget i besparingar vid 36 års ålder, så nej — detta är inte en sak jag kan göra. Lyckligtvis verkar det att jag inte är ensam som dessa fantastiska "vid 35 års ålder" tweets handily bevisa.

"Mål" varierade från direkt igenkännbara och relatable...

...till dråpligt fantasifulla.

Även Monterey Bay Aquarium fick på trenden med 35 mål att jag skulle kärlek för att möta.

Men tillbaka till totala och fullständiga relatability. Detta är så äkta som jag känner personligen attackerad.

https://twitter.com/LoriG/status/997690691890434048

OK never mind, detta man känner sig som en attack. Du kan bända min emoji från min förkylning, gammal dam som händer.

Tillbaka till saker jag realistiskt kan göra, som att fylla all min tillgängliga utrymme med skit jag inte behöver, men också kan inte någonsin delen med.

*långsamt poäng för att knarrig vänster knä*

Jag började göra en password reset blanda minst åtta år sedan, så jag antar att jag är en overachiever.

Jag har bokstavligen stoppade i mina spår innan för att lägga upp år och se till att jag är den ålder jag tror att jag är, så ja, jag känner mig sedd.

Varje. Jävla. Tid.

Varför bry sig om att försöka räkna ut när Gwen ger oss en sådan apparat för att komma ihåg?

Du menar, det var inte ?!

Låter ungefär rätt.

Ännu en gång, jag overachieve.

För att inte nämna hur mycket dessa sex läppstift kostnad och en dag, kan du verkligen göra röda arbete.

Men vi har åtminstone denna godbit för att lugna våra själar.

ADVERT

Lägg till din kommentar