Kära Påse Sallad: Jag Är På Mitt Mest Full Av Skit När Jag Köper Du

Kära Påse Sallad:

Jag är på mitt mest full av skit när jag köper du. Vi båda vet detta. Ditt köp är topp optimism.

Det du ser alla gröna och färska, och här är jag alla hangry och clueless bland producera stackar tiggeri för någon annan att styra måltid-planering sätt. Eftersom Jag kan inte ens den här veckan . Som alla andra veckan jag är här.

Jag skulle hellre göra något annat just nu. Och jag menar något . Så jag tar tag om du tänker sallad arbetar med allt, och allt kommer att fastställas som jag går igenom varje gång i ett tillstånd av förvirring och panik att vi måste äta varje dag för resten av våra liv, flera gånger om dagen. Och jag antar att jag är ansvarig för denna skit.

Om jag någonsin slå det måttligt rika, är det första jag köper är en vit hane städerska. Och jag planerar på att betala honom en kvinnas lön medan han köper mina påsar med sallad som jag förmodligen inte kommer att äta.

Jag är Sally i fiket , banka på bordet framför Harry, orgasm över denna överdådiga misandry dröm. Det gör att jag vill slipa lite svårare att veta vad som är på den andra sidan.

Men nej, jag är här, i mataffären, stirrade på Dole väskor eller utanför varumärke generic; sida eying den organiska huvuden som, rör ner organiska . Jag hör er politik, och jag höjer dig en IDGAF. Mitt bankkort har inte tid för dig.

Eller för de människor som hävdar att de kan själv kassan men har ingen aning om vad de gör eftersom skannern är en skala människor. Det är en skala! Varje gång någon stirrar uttryckslöst på en skärm, vrider på huvudet till övervakare av Människor-Som-inte-Vet-Hur-till-Själv-Kassan, jag dör lite på insidan. Self-kassan är den plats där din tid är stegvis mördad av människor med en falsk känsla av förtroende för deras intelligens.

Förbannelse detta sanatorium-belysning mardröm full av Billy Ocean pumpas genom högtalarna och säckar sallad jag ska definitivt glömma i skarpare låda tills det är dags att göra det igen.

Jag kommer att glömma. Det är nästan en självklarhet. Min skarpare lådor är inte genomskinlig och hjärtan romaine kommer att vara kvar för att brytas ner i skiten av en tång som ser slask jag kommer så småningom att dra ut med ansiktet vänt åt sidan, armarna utsträckta ut, påse gröna sörjan i kläm mellan mina två fingrar, och "eww, brutto" som kommer ur min mun som jag slam dunk smuts i min papperskorg.

Jag hade de bästa avsikter Jag kommer att säga till mig själv. Som it-frågor.

Det gör det inte.

Vi kommer att träffas igen, kära påse med sallad, vet detta. Jag ska köpa nästa vecka eller veckan därefter, och vi kommer att dansa tillsammans i en "Ska jag, eller inte jag?" tango tills du blir en Varelse Från den Svarta Lagunen remake, eller kanske, bara kanske, ska jag komma ihåg dig och känna dig i onödan åstadkommit så ska jag lägga till ett stänk av caesar, några krutonger samt ett stänk av parmesan. Men förmodligen inte. Det är mig vi pratar om. Och jag är på mitt mest full av skit med min producera gången relationer.

ADVERT

Lägg till din kommentar