Köpa en Sjukdom!

Jag har precis läst en berättelse om människor som köper sjuka klubbor, och de skickas via e-post, i hopp om att göra barn sjuka med saker som vattkoppor, påssjuka och mässling. Du vet, i stället för vaccinationer. Från en medlem: "jag fick en Pox Paket på post bara några minuter sedan. Jag har två klubbor och en våt trasa och spott."

Mums!

Det är längs rader av vattkoppor part, förutom via e-post, så du har verkligen ingen aning om vem eller där äckliga saker kommer ifrån, eller vilka andra sjukdomar är faktiskt närvarande.

Vi kommer att lämna denna under saker jag bara inte få. På alla.

Men eftersom det verkar finnas en marknad för denna typ av sak, jag vill ge min son.

Varje vinter, Evan är en vandrande bakterie-fest. Hans näsa hela tiden spyr en mängd av regnbågens färger och hostar och nyser hela tiden. Han som barn som framkallar cringes och grinar från förskolan föräldrar, och undrar varför jag inte bara ta honom ur skolan hela vintern lång. Sjukdomen börjar i September och varar hela vägen till Mars, resulterande i oundviklig säsongen lång sjukdomar för hela hushållet.

Så, för att jag älskar er alla och alla förtjänar en sjuk dag, skulle jag vara villig att skicka en begagnad vävnad av hans för att massera hela ansiktet. Det är ganska mycket en säker eld sätt att bli sjuk och det näst bästa att ha honom andas allt över dig.

Kanske, om du är verkligen lucky, du kommer även att få lunginflammation !

Anser att det är min gåva till dig.

Du är välkommen.

ADVERT

Lägg till din kommentar