Lämnar Barn Med mor-och Farföräldrar: 1: a Barnet Vs. 3: e Barnet

Video perfekt fångar skillnaderna mellan att lämna din första barnet över natten — och din tredje

En video som gör rundor på Facebook helt naglar skillnaderna mellan att lämna ditt första barn med mor-och farföräldrar, kontra din tredje. Förbered dig på att skratta ihjäl sig. Och nicka huvudet i total enighet.

Bunmi Laditan, de lustiga morsan bakom Ärlig Barn filmade en parodi av sig själv och lämnar hennes första barn med mor-och farföräldrar över natten och sedan, hennes tredje. Även om det är helt klart lite av en överdrift, minus några av de mer udda förfrågningar, detta är inte på alla långt från sanningen. Här är det hysteriskt på punkt video.

Lämnar Barn Med mor-och Farföräldrar: 1: a Barnet vs Tredje Barn Jag gjorde en video efter att släppa ut min son på min mor-in-law ' s house. Jag har märkt hur skuggiga jag lämnar honom mot hur paranoida var jag med min äldsta dotter. Ledsen son. Mamma älskar dig. Video: att Lämna Ditt Barn Med mor-och Farföräldrar - Första barnet jämfört med det Tredje Barnet [inline_ad] Inlagd av Bunmi Laditan på lördag, den 2 April 2016
Hon börjar med barnet mot hennes bröst, som BÄR HENNES naturligtvis, och skallror av en lista av information för mor-och farföräldrar som varierar från milt paranoid och överdrivet att helt absurt. Några höjdpunkter: Vi är borta från fruktjuice eller någon form av frukter på allt eftersom GIFTET! Vi gör inte någon tid för skärmen, inklusive tv-apparater, telefoner eller windows med en särskilt stark reflektion. Här är en brännare cellen, jag gick vidare och fick bara detta för dig. Det är förprogrammerad med alla viktiga telefonnummer. Mina naturligtvis, barnläkare, osteopat, homeopat. Jag ska vara Face-timing du på en timme och plocka upp eller annars, jag kommer över! Åh, du fick en bilbarnstol? Vad är att 1950-talet Graco? Uh Uh, nej, jag ska ta det med mig! [inline_ad] Hon hosta! Vi kan behöva avbryta det hela. Vet du vad? Jag ska stanna. Låter det bekant? Låt oss gå vidare till det tredje barnet. Du kommer att märka en liten förändring i tonen. Och det faktum att hon sitter i sin bil redo att skjuta barn i mormors armar. Om du inte har något emot, jag kommer att hålla igång motorn. Jag har faktiskt en date med en flaska Chardonnay och Netflix. FYI, allt han hade att äta idag är chocolate chips så kanske du vill mata honom, jag vet inte, du gör som du. Så långt som skärmen tiden går, snälla inte mer än 18 timmar per dag, ok? Vi har normer. Om ni vill åka någonstans, jag plockade upp ett babyskydd för dig. Det var i ett hus i brand, men det är bra. Oh yeah, hans favoritmat just nu är chicken nuggets och sockerbitar. [inline_ad] Innan jag glömmer bort det, att han faktiskt har en hosta just nu. Det är ganska dåligt och förmodligen smittsam. Men jag behandla det med att tänka positivt. Om du har någon form av nödsituationer, tveka inte att ringa....911. Min telefon faktiskt kommer att vara mindre, så det är bara att ringa efter en ambulans och jag ska träffa dig på sjukhuset när jag får det. Om du har mer än ett barn, chanserna är utmärkta att din standarder har också "avslappnad" lite. När du har din första barnet, alla utflykter som är jämförbara med en NASA rymdfärjan. Du kan inte lämna huset utan 10 ton skit i din skötväska, du forskning allt tvångsmässigt och du definitivt panik-lämna ditt barn med mor-och farföräldrar för första gången. Med några barn har du efter det? Inte så mycket. Finns det något att säga om hur en förälder börjar slappna av efter att de har haft fler barn, eller efter att de har varit föräldrar för ett tag. Nyblivna föräldrar kan vara paranoid, kontrollera, besatt och helt övertygad om att de vet allt när det gäller skötsel och hållande av sin dyrbara ängel. Och det är inte jag som sitter här och från på hög fördömer dem -- jag var helt ett av dem. [inline_ad] jag minns fyllning min dotters blöja väska för en tur till mataffären som om vi var på väg att vandra genom yttre Mongoliet. Jag minns vår första post-baby dag-natt där jag föll i tårar i en restaurang badrum pratar med min mamma i telefon med min baby skrika i bakgrunden. Jag var helt säker ingen kunde ta hand om henne på det sätt jag kan och att eventuella avvikelser från min strikta instruktioner skulle resultera i någon form av total katastrof. Nu? Mina barn är sex och åtta. De övernattar på mina föräldrars hus regelbundet och jag har ärligt talat ingen aning om vad de är fed, vad de tittar på TV, eller om de går i säng innan midnatt. Dessutom, jag bryr mig inte. Som en erfaren förälder, jag har kommit att inse att vara avslappnad är vägen att gå. Att ha tid för mig själv är fantastiska och jag ska fan om jag kommer att göra det till en total skit-visa genom att bombardera mina föräldrar med löjliga "regler" som de måste följa. Det är utanför min kontroll för en liten stund-och jag är mer än bra med det. [inline_ad] Som ett första-gången förälder är psykiskt ansträngande, men vi har alla varit där. När du har haft tid att bosätta sig i din roll lite, det kan vara befriande som fan för att låta mormor ta tyglarna för en natt. Även om det innebär en stadig diet av Svampbob och sockerbitar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar