Den Brutala Sanningen Av En Tvilling-Graviditet

Min fästman och jag är i den lilla ultraljud rummet, och jag har fått tech som vägrar att visa skärmen tills hon är säker allt är okej.

Irriterar huden.

Hon ser för vad som känns som timmar och jag har redan övertygat mig själv att något är fel.

Äntligen har jag ringklockan in med en, "Är allt okej?"

Hon vänder skärmen och bekräftar att allt är bättre än okej. "Det finns faktiskt två!"

Vad.

Min fästman tycker att det är en unfunny skämt och jag försöker fortfarande att förstå det faktum att det finns tjugo fingrar och tjugo tår som växer inuti mig.

Jag glo på att min läkare om bristen på morgonillamående . Jag måste vara en av de lyckliga, eller hur?

Ha, fet chans! Lite visste jag följande morgon skulle jag vara kramas toalett för glatta livet, kväljningar upp alla och allt.

Så mycket för turen.

Åh, och inte får jag igång på att sova. Mellan illamående, restless legs, barn flytta helt till ena sidan, och halsbränna, jag fick knappt en blund på resten. Och när jag skulle sova, det kändes som om jag gick till biografen och "Mest Trasslat Upp Skiten Någonsin" var strömmande.

Jag bokstavligen drömt att jag var ett surrogat för min mamma. Min farbror och min fästman levererade sitt barn vaginalt efter en misslyckad C-sektionen .

Jag har också drömt att jag födde naturligt en Tunnelbana sub. Men hey, åtminstone var det "naturliga."

Jag bara önskar att jag skämtade.

Och jag kommer aldrig glömma hur mycket jag längtade efter att baby bump. Jag skulle stå i spegeln, och tryckte med all min kraft så att jag kunde knäppa med en "mage pic." Ärligt talat, jag har haft ledigt ett par veckor.

Lite visste jag, jag var infästningen ser ut som en Macy ' s Day ballong.

I slutet av min graviditet, mina bristningar var något blödning. Jag var legitimt att slå sönder i sömmarna.

Jag minns att jag såg singleton moms på OBGYN, de flesta av dem med perfekt runda magar. De skulle ha sina näsor i den nyaste parenting magazine som är bosatta på att söt bula.

Och i går mig.

Stor Ol' Betsy kommer till stan.

Jag skulle in i, sitta bredvid en smiley och kära och sedan skulle de göra det.

"Så då är ditt barn på grund av?"

Bra, nu måste jag svara på alla frågor. Jag måste förklara, Nej, jag är inte ett val eftersom jag har en ginormous barnet inom mig. Det finns faktiskt två barn i det!

En pojke och en flicka.

Ja, jag upphetsad.

Och nej, du kan inte röra.

Medan den lyckliga sitter tålmodigt för att ses, det är jag. Huffing och pustande, att gå runt i väntrummet som, "HEJ, kan jag inte sitta längre än fem minuter. Få mig att ett satans rum så jag kan tupplur."

Och när jag insåg att jag växte en kull, graviditet "glow" börjar blekna och kom hysteriskt irriterad och känslomässiga mamma.

Min stackars sambo.

Du höra skämt om löjliga snyftningar av gravida kvinnor. Men jag, sanningsenligt, har en video av mig när jag gråter, när han åt av den sista av mina chocolate chip cookies. Jag kan fortfarande känna den sorg som nu.

Män.

Låt oss inte glömma att den svullnad som hänt över en natt. Min cankles hade rullar på toppen av rullar, medan hela min kropp kändes stram och öm vid beröring. Jag gick till min läkare ser mer ut som Violet från Willy Wonka än jag gjorde själv.

Säker nog, pre-eklampsi.

Han frågar om jag skulle föredra att leverera ikväll eller i morgon morgon.

Um, JUST NU!

Två inkubatorer, ett par neonatologists och dubbla sjuksköterskor.

Två vatten raster och två härliga rop.

Slutligen, de är här och värt varenda sekund av väntan.

Lite visste jag exakt tre år senare, vi skulle välkomna en ANNAN uppsättning tvillingar i den här världen. Och jag kommer att ha snyftade över chocolate chip cookies igen.

Ingen Annan Älskar Fotografering

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar