Brittiska Invasionen: Prinsessan Charlotte Och Prince George Smälter Våra Hjärtan

För det första, KNÄ STRUMPOR.

För Det Andra, Prinsessan Diana. Eftersom allt jag kan tänka på är hur mycket Diana skulle ha älskat att ha sett dessa vackra barn i världen, och hur stolt hon skulle vara att se William blivit en make och en far.

Jag minns att jag såg Prins Charles och Prinsessan Dianas bröllop när jag var barn, och hur vi alla trodde det var en saga som går i uppfyllelse. Självklart, vi såg det riva upp senare, och det kändes personligt. Jag minns tydligt den natten hon dog i en bilolycka i Paris också när jag satt förstummad och tittade på nyhetsbevakning i flera timmar. Jag anser inte att jag är en "Royal Watcher," men jag känner fortfarande en hel del personlig anknytning till Diana och hennes pojkar, så naturligtvis var jag tvungen att titta på William och Kates bröllop också. Det kändes nästan som om jag hade ett ansvar att sortera titta över Dianas pojkar i hennes frånvaro.

Välkommen till världen, Prinsessan Charlotte. Vi alla älskar dig redan.

ADVERT

Lägg till din kommentar