Om Det Tar Skräpmat Mutor För Att Få Igenom En Shopping Resa Med Småbarn, Så Att Det

Till vänster på den här bilden är mina barn som äter en Frukt Roll-Up i producera avsnitt.

Till höger är hennes äta en cookie i bageriet på motsatt sida av butiken.

Så här är den strategi:

Jag tar denna bedårande liten handfull till butiken varje lördag . Vi får rosa bil vagn eftersom det är hon som insisterar på. Inte den svarta bilen varukorg eller blå bil på en vagn som skulle få mig dödad.

Bara rosa.

Bredvid äpplen är en uppvisning av Fruit Roll-Ups. Jag ger henne en, och det blir en tickande bomb. Jag har tills den är klar för att få alla matvaror på min lista mellan producera gången och bageri-delen (där de ger gratis cookies för att barnen). Om hon skrapade att plastfilmen rent av mosad frukt innan vi gör det, hon förvandlas till en skrikande sticky-inför Ett hål.

Och 95% av tiden, detta strategized rutin fungerar som en charm. Om du vet något om shopping med småbarn, du vet att dessa är oslagbara odds.

Jag är inte säker på exakt när detta började, och jag bryr mig inte eftersom det fungerar mycket väl.

Nu, jag är säker på att det är en sanctimommy eller pappa ute som läser detta, redo att ringklockan in med några fantastiska råd om hur man ska göra mitt barn beter sig i butiken utan att använda vissa avancerade Fruit Roll-Up/cookie strategi. Om du är som person, sluta läsa nu. Detta är inte för dig, eftersom du är en punk.

Det är för dig med lite absurt rutin som gör att gå till butiken med ett litet barn — en av de mest irriterande saker i historien om någonsin — bara lite lättare. Det är för dem av er som känner sig lite mer säker, om du har en plan.

Jag blir du. Jag förstår. Barnen är galna. De gillar konsekvens och de som behandlar, och om att ta sig igenom butiken utan en plats: en rosa bil vagn, dunka omslaget av en öppen Fruit Roll-Up på kassan står, och ett litet barn med klibbiga, cookie-mosade hår, då blir det så.

För även om det låter galet, du överlevde en annan resa till butik. Och att mina vänner gör dig till en mästare.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar