Att Bryta Upp Med Min Yoghurt

Jag vet att det är en sådan kliché, men i alla klichéer finns det en kärna av sanning.

Så.

Det är inte du, det är jag.

Jag vet att du försökte. Knappt en månad passerar utan att en artikel i minst en uppsjö av kvinnors intresse tidningar försöker pracka på dina förmåner.

Imponerande.

I själva verket, du är så fantastisk som du är faktiskt betraktas som en super mat. Den sällsynta kategori reserverade endast för ett begränsat antal livsmedel tänkt att ha extra-special super befogenheter. (Även om det visar sig att "super mat" är inte en faktisk vetenskaplig eller näring sikt, men man drömde om vid några marknadsföring företaget. Men jag avvika ...)

Yogi, det smärtar mig att säga detta. Eftersom jag vet hur svårt du har försökt att uppvakta mig. Med dina olika märken. Och olika former. Och olika smaker.

Fage.

Chobani.

Dannon Oikos.

Stonyfield.

Yoplait Grekiska.

Classic.

2%.

0%.

Med mix-in.

Utan att blanda in.

Även Siggi, den Isländska versionen.

Jag har provat dem alla. Trots mycket kreativa insatser, men du bara inte kan tillgodose mina behov.

Eftersom inte en enda av dessa kommer att gynna min hälsa om jag slänger upp varje gång jag försöker svälja din tjocka, krämiga själv. Oavsett varumärke eller smak, jag kan bara inte hålla mig från att tänka att du luktar och smakar kräks.

För mig, åtminstone.

Eftersom, som tidigare nämnts, det här handlar om mig och inte du.

Så snälla, ta inte detta personligt. Resten av världen älskar dig, och jag är säker på att du inte ens märker när jag är borta.

Oroa dig inte för mig. Jag ska vara OK. Visar sig att Dannon Frukt på Botten är mer i min smak. Jag gjorde alltid ha en sak för att blanda de bär mig.

Farväl,

Rebecca

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar