En Dag jag Kommer till Ditt Hus och Bryta Alla Dina Saker

Kära pojkar,

Jag är stolt över att vara din förälder. Jag menar verkligen det. Jag skulle aldrig föreslå att du har 4 söner som spinnet som du ger mig en trofé. Jag har haft många aspekter av att höja dig. Du är smart, snäll, och du fyller mitt hjärta med glädje som jag inte kan sätta rätt ord på.

Men pojkar, lyssna upp. Din destruktiva tendenser har drivit mig till gränsen för min mentala hälsa. Jag har varit tvungen att skapa en imaginär värld, en "mind palace" (för att låna en fras), i vilka jag sluter ögonen, andas djupt, och mentalt förflytta mig till en mycket charmig stuga som har inretts av formgivare från Better Homes and Gardens. Denna vita stuga (med en utsikt över havet som ligger på en kulle bland höga strömmar gräs, vilda blommor, och en vit picket fence. Det finns inga barn här. Inte en Lego eller NERF kula är i sikte, bara den mjuka och varma brisen, välklingande vågor, absolut stillhet och avlägsna caw av måsar.

Jag älskar det här.

Jag reser här mentalt varje gång du förstöra en liten bit av vad som finns kvar av vårt hem.

I mitt sinne-stuga bo i varma färger, stora fönster och vita möbler. Jag äger en perfekt utformad vita soffbord och vit spis mantel, som båda visar high-end julgranskulor i glas, vaser, ljusstakar och konstnärligt placeras böcker.

Böcker är tyst. Och därför viktig.

Ja, dina upptåg har drivit mig in i denna fantasi. Då mina ögon öppna snapin till verkligheten och jag står i 3 inches av spill toalett vatten du har lyckats att skicka en tydlig ner i korridoren, efter att ha försökt spola ner en förstenad död ekorre och gårdagens kalsonger.

Din Mama är att göra en lista på allt du förstöra. För payback.

Här är din varning:

Avsluta det. Eller annat.

Sluta med det, eller en dag när man lever på din egen, jag kommer att komma över till ditt hus och bryta alla dina saker.

Jag kommer att visa upp med ett varmt leende, en kram och en platta av din favorit cookies. Medan du är lyckligt äta i ditt kök under det falska antagandet att Mamma är här bara för att hon älskar dig ...(och pojken gör jag)... jag kommer att hälla urin i dina skor. Här är skönheten i det: jag kommer inte berätta för dig. Du ska bara undrar vart lukten kommer ifrån tills du sätter på dina skor på morgonen, på väg ut genom dörren till ditt affärsmöte.

Jag kommer att plocka isär din gräsklippare och använda kniven för att hacka på din favorit träd. Jag kommer att koka en viltolycka possum stommen i din favorit gryta. För att sedan lämna det där. Jag kommer att stänga av din varmvattenberedare och vänd den elektriska brytare som vägar till din frys. Din iPad (eller motsvarande i ett decennium eller så). Badkar. Dina glasögon behöver inte en chans.

Jag kommer att kasta en NERF pistol rakt in i skärmen på din nya TV. Åh, det kommer krossa alla rätt. Inte ens en Sonic Skruvmejsel kommer att göra som valp jobba igen, jag kommer att se på det.

När du är distraherad med uppgift att sopa upp bitarna, jag kommer att lämna druva jelly handavtryck över din soffa, rista in mitt namn med en fickkniv över matbordet och dölja hela stick smör i din tvättmaskin. Jag kommer att lägg tuggummi i din diskmaskin, begrava ditt elektriska rakapparater under pelargoner och häll apelsinjuice ner din luft-vent hål. Jag kommer att packa upp alla dina popsicles och lämna dem i din strumpa låda. Jag kommer att ta varenda batteriet ur varje tänkbar elektronisk enhet som du äger och släpp in dem i ditt akvarium.

Och mitt straff kommer inte att begränsas till dagtid. Nä. Mamma kommer över för att spendera natten.

När du sover mjukt i en varm säng bland töcken av vackra drömmar, jag kommer att vara nere i den mörka, placera ett varmt strykjärn på ditt nya trägolv, bara kort nog att brandvarnaren inte gå ut, men tillräckligt länge för att se till att de är bra och skev. Jag kommer fn-saker hela din soffdynorna och hälla socker i din DVD-spelare. Lampor kommer att rasa till marken, speglar kommer att bryta och sko-storlek med hål kommer att hitta sin väg in i gips. Något som jag kan hitta som hålls ihop med skruvar, kommer att skruvas bort. Jag kommer att dölja en laddad turkiet sandwich i fickan på din vinterjacka. Jag kommer att smeta VapoRub över varje räknare eller platt yta som du äger och rippa de senaste tio sidor i varje bok du har. Då kommer jag hoppa på din säng vid 4:13 am och efterfrågan en tre-rätters frukost. Sans apelsinjuice. (Eller ägg. Jag lägger alla dem som står bakom din ugnen gallret.)

Du kan frestas att i detta läge sluta läsa och säger: "Helig ko! Vad framfart! Åtminstone hon inte skada min bil!"

Oroa dig inte för din bil. Jag skrapade det skönt och djupt med en trädgård spackel på mitt sätt. Sugs ut gasen också. Du E nu.

Kära pojkar, lyssna noga.

Det är ingen besittning på planet du kan förstöra eller skada som skulle få mig att sluta älska dig. Jag kommer alltid att älska dig oavsett vad. Du kan ficklampa huset och bränna det klart att marken (och i din graden av förstörelse, du kommer) och jag skulle fortfarande vara stolta över att vara din mamma.

Men det kommer att gå med på listan.

Jag älskar er killar,

Morsan

P. S. De cookies som jag förde över? Jag slickade dem alla. Jag slickade dem alla riktigt, riktigt bra.

Relaterade inlägg: 10 Saker Jag Vill Säga Att När Mina Barn Steg På Deras Leksaker

ADVERT

Lägg till din kommentar