Pappa är Hysterisk Historia Påminner Oss Födelse Kan Vara En Skrämmande Sh*t Visa För Män

En mans berättelse om hans fru förlossningen har gått viral eftersom det är så jävla rolig

Byta födelse berättelser är en ny mamma rite of passage. Andra mammor kommer att be dig om ditt födelsedatum på barn musik klass, på lekplatsen — även i linje i affären om kassan rör sig långsamt. Som att berätta spökhistorier vid lägerelden, kan det vara kul, om inte lite skrämmande att höra om andra människors " födelseprocess erfarenheter och dela dina egna.

Men ibland är det lätt att glömma att även om vi är de som gör allt det hårda arbetet, vi är inte de enda där i förlossningsrummet.

Brad Kearns, även känd som DadMum, påminde oss om just den saken. I en hysterisk inlägg på Facebook han detaljerad födelsen av hans son Knox från hans perspektiv som en far-och-vara.

Jag har alltid tänkt på mig själv som ganska coolt under tryck. Men första gången fick jag det samtal som min fru är vatten...

Postat av DaDMuM Måndag, 31 Oktober 2016

"Jag har alltid tänkt på mig själv som ganska coolt under tryck", skriver han. "Men första gången fick jag det samtal som min fru vatten hade brutit, något förändrats. Spänningen av att nästan vara en pappa gick rakt ut genom fönstret eftersom holy fuck, en liten människa var på väg att komma ut ur min fru." Kearns' brutalt ärliga inlägg om hur helt freaked han var när hans fru hade ett barn är något som många föräldrar kan relatera till.

Kearns vann stora man poäng genom att tävla sin hustru till sjukhuset när hennes sammandragningar hit, hastighetsgräns bli fördömd. Men när de kom till sjukhuset och han insåg att alla inte var lika flippade ut över tanken på att barnet kommer som han var. "Parkerade så fort jag kunde, ringde skit av summern, kastade henne i en rullstol och spurtade till bb som om det var den jävla Os", skriver han. "Denna kvinna promenader över och öppnar dörren för oss. Jag har bara lagt i en föreställning som skulle konkurrera Usain Bolt över 200m och samtidigt trycka på en rullstol, och denna gamla dam nonchalant öppnar dörren som om det är en bok klubbmöte och jag är 20 minuter för tidigt."

Han talar också om hur förlossningen är långt, långt stökigare än du förväntar dig från vad du lärt dig i födelseprocess klass."Du vet inte vad kärlek är förrän man har spolas din nakna partner ner med varmt vatten framför fullständiga främlingar. Den här skiten var som något av Discovery Channel. Alla satsningar är placerade av. Värdighet var ute och fönster av denna punkt." Okej fine, det är inte vad du skulle ha skrivit i årets jubileum kort. Men high five för att kliva upp när din fru behöver dig.

Kearns är spot on när han berättar om hur alla de förlossningarna klasser han tog i förberedelse för den stora dagen gjorde ingenting för att förbereda honom när det är dags för förlossning kom faktiskt. "När din fru bryter armen och kräver en epidural med en demon-besatt röst, och det är för sent för att administrera... Du är körd. Jag ska bara lägga ut det där och säga att dessa klasser inte lär mig alla skit", säger han. "Vi borde ha varit att titta på den jävla Exorcism of Emily Rose . Jag skulle ha åtminstone vetat vad jag ska förvänta mig. Jag skulle ha tagit en flaska av det heliga vattnet bara i fallet."

I slutet, hans son Knox föddes friska. Kearns säger upplevelsen var både vacker och fantastisk, men att han fortfarande tror att andra pappor-att-vara-har mycket att vara orolig för. "Om du vet att alla män där ute som låtsas att inte vara nervös. Berätta för dem att de bör vara mycket jävla nervös. Eller skicka dem på mitt sätt. Jag är ett proffs nu."

ADVERT

Lägg till din kommentar