Ja, Bra Bh För Stora Bröst Finns

Bra bh för stora bröst finns... men de är inte billiga

Om du är någonting som jag, du hade din första ungen och bara fortsatte att knuffa din nu större bröst i samma bras du skulle varit klädd för år. Jag kan säga med viss säkerhet fastställa att det var ungefär tre av fyra år när jag hade absolut ingen aning om vad min bh-storlek var. På alla.

Tur för mig, jag råkade flytta till en ny stad med den bästa affären någonsin: det är en halv leksaker för barn, den andra hälften kvinnors kläder, skor och accessoarer. På helgen, det finns något som kallas en "bra passform expert." Visste du ens att det var en sak?

Denna unicorn/bra passform expert hette Christina . Hon följde med mig in i omklädningsrum, drog ut hennes måttband och gjorde några magiska hända. Då hon berättade för mig att min bh-storlek var en 38F, och jag nästan föll över.

Jag visste inte ens att F var en storlek. På allvar. Ingen idé.

Det visar sig att jag faktiskt har olika storlekar, beroende på bra form och göra. Så i en behå jag är en 38DD, och i en annan behå jag är en 38F. Va. Vem visste? Jag köpte tre fantastiska bh och mina bröst hade inte sett så bra i år. Sedan började vi prata och skratta och gick ut för drycker, som man gör med sina nya behå passar expert.

Christina fick nys om den artikel vi skrev för ett par veckor sedan, Miljoner Dollar Idé: En Bh För Stora Bröst Som inte Suger Helt och kontaktade mig så att jag kunde ge er alla lite rekommendationer från en riktigt bra passform EXPERT. Och pro-tips: om du har ingen aning om vad din bh storlek är, hitta en av dessa experter i din stad. Det kommer verkligen att förändra ditt liv.

Wacoal "Lace-Affären" Bandet storlek 32-38, kopp storlekar B-G, $56.00

Jag äger denna behå, så jag kan intyga att dess komfort. Jag försökte hitta en bild på någon med stora bröst bär det, men behå företag inte verkar vilja visa oss alla vad vi kommer se ut i dessa. Jag skulle ta ett foto av mina egna bröst i det, men jag är inte så säker.

Natori Ren Lux Bandets storlek 32-38, kopp storlekar B-G, $72.00

Detta är en ren komfort, och remmar. Du har gotta love remmar.

Natori Ren Locka Full Figur Contour-Bh Bandet storlekar 30-44, kopp storlekar B-G, $60.00

Jag äger även denna. Detta kommer att göra dina bröst ser fantastiskt . Det är en av de bras där du är definitivt medveten om den bygel i slutet av dagen, så det är mer av ett tillfälle behå än en varje dag ett. Men nämnde jag att det gör dina bröst ser fantastiskt?

Wacoal Retro Chic Bygel Bh Bandet storlekarna 32-46, kopp storlekar C-i, $59.00

Alla som har ägt en Wacoal behå kan vittna om hur grymma de är. Köpa en, och du kommer också att vara en av de människor som skryter om din behå.

Oroligt Din Nicole Stora Spets Bh Bandet storlekar 32-44, kopp storlekar C-J, $69.00

Detta är verkligen vacker, och den stora toppen och underströk botten av koppen, kan du ha både söt stil av ren mesh och den täckning du behöver för tunnare tröjor. Översättning: dina bröstvårtor är täckt.

Som du kan se, bra bh för stora bröst är satans dyrt. Det är BS att vi har att spendera så mycket pengar för att få något anständigt att hålla våra bröst på plats bekvämt. Om någon har några rekommendationer budget, lämna dem i kommentarerna.

Detta inlägg innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att vi får en liten del av försäljningen om du gör ett köp med hjälp av dessa länkar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar