Här Är 6 Skäl Att Använda Flaskor Med Disponibel Liners Mata Min Bebis Så Mycket Lättare

Varje så ofta visar det sig att din mor har rätt. Jag älskar min mamma bitar, men det har varit ungefär trettio-ish år sedan hon hade en baby (du vet, Mig) så jag var bara en smula skeptisk två av oss kan räkna ut min baby registret.

När vi gick genom gångar, som jag var intresserad av ALLA saker och hon kunde inte sluta kommentera hur detta var annorlunda och att inte finns — och hur mestadels jag inte behöver något av det.

Sedan vi slog flaskan display och hon finslipat i och inte ens scan. Hon köpte.

Det visar sig att min mamma är super-brinner för flaskor som tröja för damer är på väg pumpkin spice kom 1: a September. Barn och flaskor med disponibel liners, enligt henne, gå ihop som pumpafält och " gram selfies. Och eftersom jag är hennes dotter, jag känner samma sak.

Men det är inte bara någon flaska — hon är specifik och så jag. Det är Playtex Nurser med Drop-in® . På så många sätt, här flaskan gjorde min nya mamma livet så mycket enklare. Så här är sex skäl till varför jag är en hardcore Stan.

1. Den Playtex Nurser Verkligen Skär Ner på Gasig Freakouts

Det råkar vara så att liners efterlikna bröst — som din baby flöden, liner kollapsar precis som dina bröst. Och som ditt barn suger och sväljer som en hungrig metronome, liners möjligt för ditt barn att andas för att vara mer naturligt under matning. Vem kommer aldrig att få bilden av att kollapsa brösten ur huvudet nu? Bara mig. OK, vi går vidare. Men, för det första, att kvinnor är starka som fan.

2. Liners Släppa Luftbubblor Som De är Varma

Luftbubblor är lågmäld fiender som snöboll från små fickor av intighet till gigantiska barnet skriker. Men Playtex Nurser unika liner är anti-kolik och droppar luftbubblor som de är varma. Som liner kollapsar, det är mindre risk för att luftbubblor kommer in i din lilla människans mage.

3. Mindre Är Mer Med Dessa Flaskor

När du är en ny mamma, varje beslut du gör om ett barn produkten verkar komma med ett enormt tryck. Men vad om att fatta beslut baserat på vad du behöver? För mig, jag visste att jag inte kunde hantera små tillbehör — lite halm thingie inuti en flaska stod ingen chans med mig. Jag känner mig ganska säker på att jag kunde hitta en diamant, kanske till och med en frisör som inte alltid att ge mig "The Rachel", snabbare än jag någonsin kunde hitta förlorade tillbehör för mitt barn flaska. Den Playtex Nurser behöver bara en nippel, återanvändbar flaska innehavaren och disponibel liner för allt detta anti-kolik magi.

4. Att Hålla Upp Med Städning

När du har bestämt dig för att mata ditt barn med en flaska, det finns en hel del åtgärder för att arbeta igenom och effektivisera där du kan är nyckeln. Playtex Nurser liners är pre-sterilized som betyder — du gissade rätt — ingen diskning, ingen kokande vatten, ingen elektrisk autoklaver. Plus, liners är återvinningsbara och tunnare vilket möjliggör snabbare flaska uppvärmningen så att du kan spendera mer tid med din bedårande linje wristed klump av DNA och mindre tid på städning och uppvärmningen flaskor. En viktig regel att leva efter: Barn är söta, allt annat är halt.

5. Göra Mamma Flyttar Från Här och Där, Överallt

Du kan börja kännas som att du hålls fången när du är en ny mamma. Du skulle gå ut men då skulle du också ta med ALLA grejer, och vem vill göra det? Med Playtex Nurser, kan du göra alla mamma rör sig genom att bära pre-uppmätta pulver formel i en liner och koppla ihop med en vattenflaska. Du kommer att kunna packa en väska och gå. Om du kisar, det är nästan som att du är en squishier version av pre-baby du.

6. Dessa Nip Slips Är Praktiskt Taget Au Naturale

Nippel förvirring kan vara ett problem om du växla mellan bröst och flaska. Men frukta inte, Playtex Nursers har "det är nästan som the real thing" på låset med sina NaturaLatch® Bröstvårtan. Med upphöjd yta, bred form, och flera strömmar, det finns ingen anledning att slather på deodorant för att undvika nya mamma panik svettningar — denna nippel är så nära den äkta varan, ditt barn kommer att övergången och hakar på nolltid.

Detta är verkligen en varnande berättelse om att aldrig tvivla på din mamma. Jag menar, inom rimliga gränser, eller hur? Hon håller på att min pappa är bra med en flip-telefon. Men på flaskor, hon var helt rätt.

I över 50 år, Playtex® har varit engagerad i att förstå vad som är mest viktigt att både föräldrar och barn. Vi arbetar kontinuerligt med varje ny generation av föräldrar och deras barn att lära sig att med egna ögon hur vi kan erbjuda högsta kvalitet baby produkter, såsom flaskor, nappar, sippy koppar och blöja tillgång till system, vilket ger familjer exakt vad de behöver för att bättre början rätt från början.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar