Flaskan Är Vända Irriterande AF

Det var den bästa av tider, det var den värsta av tider, det var den "Söta mor Gud, vad i hela världen är att dunkande?" av gånger.

För ett par månader sedan, min äldsta son in makrokosmos av middle school. Nu är utklädda i en enfärgad pikétröja gratis för alla emblem, han luktar lite funkiga, oftast ser bara lite glansigare, kan vakna upp senare, och eyerolls fan så mycket mer när han tror att ingen ser. Men dessa förändringar är den standard med vilken en förälder åtgärder tweendom. Den del som vi inte förväntar oss var hans nya favorit tidsfördriv: flaska vända.

Om du inte har hört talas om flaskan vända Jag skulle vilja adress rock du har levt under så jag kan gå med dig där i residenset, och vi kan beställa Indiska sent på kvällen och dricka vodka martinis medan måla varandras naglar och gömma sig från den jävla flaskan vända eftersom att skiten är som presidentvalet 2016: Det är överallt. Men till skillnad från valet, det kommer inte att vara över i 27 dagar, och jag är inte säker på att jag kan göra det mycket längre.

Flaska vända, där ett barn tar en halvvägs fyllda plast vattenflaska och vänder det (därav catchy namn), att försöka få det att landa snyggt på antingen toppen eller botten av flaskan. Men sanningen är, oavsett på vilket sätt det landar, varje förälder i hela världen just nu utsätts för en konstant monotona dunkande av delvis fyllda vattenflaskor i alla rum i huset, och det är just när du trodde att diktafonen var den värsta var det någonsin kommer få.

via GIPHY

Spoiler alert: Det är värre.

Vi var nyligen värd för en sleepover party för min tween födelsedag. Shit, jag har redan tre barn — hur mycket värre kan fem mer pojkar i 12 timmar?

Det var min inställning innan de dök upp med flaskor och började vända dem. De var vända dem från andra våningen loftet i min öppna layout hem på klinkergolvet. Jag frågade om de kunde åtminstone ändra vattennivån i var och en att bryta upp ljudet av dunkar, tänker att detta kan leda till en symfoni av dunkar som anteckningar i en catchy låt, men nej. Ingen sång. Ingenting som en låt (om att få en MRI är din grej).

Hela övningen kom till en skrikande stanna när vattenflaskor sprack och tvingade mig att ta itu med mina minst favorit sak: rengöring. Det var när jag förpassade dem till gården för deras vända. Jag är säker på att grannarna fortfarande ha mig på deras skit listan.

Jag har nyligen klagade på att en mamma med äldre barn som sedan gav mig det hela, "åtminstone är det inte _ _ _ _" - tal. Du kan fylla i de tomma med vad du vill: droger, sex, porr, mobbning, clowner . Du får idén. Och hon hade rätt: en Flaska vända kanske inte slutet av världen. Men det är (dovt ljud) den centrala soundtrack (dovt ljud) i mitt liv just (dunk), nu (dunk). "OMG, kan du sluta att vända flaskan för en jävla sekund så att jag kan har en komplett tanke?" (tystnad)

Var var jag?

Så, ja, medan flaska vända är inte det värsta mammor kan ha att göra med just nu, det är ytterst irriterande, det tjänar inget riktigt syfte, och det är just som den värsta fall av hicka någonsin.

Och ingen gillar hicka.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar