Boka Tur-Och Fel

Jag var så fokuserad på att inte blinka mina Spanx på the Today Show och alla andra händelser under dagen, att jag helt försummat att främja att jag hade en läsning på Barnes and Noble vid 7PM.

På alla.

Vi kom på 6:45 och rummet var tomt. Som, helt tom. Bokstavligen . När jag kikade ut på 6:55, det var exakt två personer i publiken. De var i åttioårsåldern, hade ingen aning om vem jag var och var uppenbarligen bara söker efter en lugn plats att sitta. Se?

Väg att gå, Jill!

Lyckligtvis, några andra människor flöt på och jag var inte fastnat enbart talar till mor-och farföräldrar inte tillhör mig. Men att läsa en enorm rum fyllt med tio personer var en ganska ödmjuk upplevelse, och inte en enda jag skulle vilja upprepa. Någonsin. Så, kom och se mig när jag är i din stad, ok?

Jag ska vara noga med att berätta om den här gången.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar