Detta Är Det Magiska Bandet Mellan Bröder

Jag gick ner ett par veckor sedan, när barnen var på Thanksgiving break och såg mina söner med sina kloka huvuden ihop snuggled under en filt och tittar på något på sin iPad.

Det var en av de gånger då du stanna upp och glömma allt annat som händer i ditt liv, eftersom du vill att absorbera de autentiska ögonblicken i ditt barn bindning när de inte är medvetna om du tittar på.

Mina pojkar är tre års mellanrum. En är till att lyfta vikter och dricka proteinshakes och gör vilda tricks på sin cykel. Den andra är i vetenskap, besatt med magneter, och har inget intresse av något athletic som helst.

Men de älskar varandra så jävla mycket .

Jag ser det när de ljuger ihop i soffan som de var på morgonen. Men jag ser det också när min äldsta hjälper sin yngre bror öppna en burk med pickles, eller fixa kedjan på hans cykel utan att bli tillfrågad, eller ger honom ett par av hans strumpor att bära, eftersom han inte kan hitta något eftersom hans rum ser ut som den Tasmanska Djävulen bara rippat genom den plats.

Och när min yngsta hjälper till att hans äldre bror räkna ut sin vetenskap läxor, eller visar honom hans myra collection, eller berättar för honom att hans andedräkt stinker så om han vill sitta bredvid honom på soffan han har att borsta hans tänder.

Bond bröder delar är rå och ärlig. Det är inte alltid att komma överens och klappa varandra på ryggen. Och det är verkligen inte om att aldrig slåss. Det innebär att de piss varandra av och har möjlighet att skaka bort det 10 minuter senare, knäcka några ägg nog, äta ett dussin cookies, för att sedan ha en prutta tävling.

Det innebär att de kan ha kränkande smeknamn för varandra, men det är okej, eftersom de vet att de är säkra.

Det betyder att de kan vara arg på en annan, men ändå sätter sina syskon: s behov före sina egna, sedan slå igen sin dörr och vill ha lite ensam tid bara för att bevisa en punkt.

Det innebär att känna sig mer bekväma när de andra är i rummet om de är i ett rum fullt av främlingar.

Det är förståelse för varandras humör — avkänning när de är välkomna att busa och när de behöver backa.

kcbsmith

Jag växte upp med tre systrar och vi hade definitivt en tajt bond– vi gör det fortfarande, och det är allt. Men jag visste aldrig vad det var som att ha en bror. Och när jag hade en pojke, sedan en annan, jag visste inte riktigt vad jag var i för eller hur tajt två bröder kan vara.

Deras band har stelnat av brottning och spelar dockor och ridning cyklar och bryta grejer och klättring i säng med varandra efter att de har haft en dålig dröm.

En vänskap har utvecklats genom att spela lastbilar och med vatten ballong slagsmål, sedan kämpar och inte pratar, då inse att livet är så mycket mer kul med din bror.

Den andra dagen jag försökte prata med min yngsta om rakning (han blir en mustasch och det gör honom obekväm). Så var jag erbjöd sig att ta honom ut och köpa en rakhyvel så jag kunde lära honom att raka sig, han lägger ner huvudet och sade: "Stanna, Mamma."

Jag sa till honom att jag försökte bara hjälpa till och jag skulle älska att visa honom om han behövde mig också. Då min äldsta, som overhead vårt samtal, lade sin arm runt hans bror och sa,"jag kommer att visa dig hur, Bubby" och sedan gnuggade/smackade toppen av huvudet och gick iväg.

Jag såg min sons axlar slappna av och, även om han inte säga något till sin äldre bror, han tittade på honom med en blick som sa: "Tack Gud för att det finns inget sätt jag vill att Mamma visa mig hur man rakar min övre läpp." Och två av dem gick upp på övervåningen.

Det är något om hur bröderna kommunicera; de har sitt eget hemliga språk, de vet vad andra behöver för det mesta utan ord växlas och de har inga problem att ringa den andra ut på deras skitsnack.

De vet även om de inte ser öga mot öga, det finns inget sätt du kan bryta ett band som. Och jag njuta av det faktum att jag är påväg att bevittna det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar