Blake Lively Avslöjar Hur Hon Förlorade Barnet Vikt, LOL

Blake Lively berättar om att förlora barnet i vikt

Jag älskar Blake Lively. Jag älskar hur hon brutalt sliter maken Ryan Reynolds på sociala medier och tar det klivet när han gör det samma för henne . Jag älskar också hennes tankar om moderskap hennes bedårande livsstil foton, och fantastiska röda mattan ser ut . Jag älskar dig Blake Lively.

Men jag är fortfarande LOLing lite på ditt senaste inlägg om barn i vikt.

Inte få mig fel — naturligtvis en kvinna av alla vikt och storlek kan ha problem kroppsuppfattning. En skådespelerska i synnerhet, som är anställda vid åtminstone till en del beroende på om hon är av en viss storlek eller form, har anledning att vara bekymrad över hennes utseende. Och post-baby, varje kvinnan är tillåtna hennes kroppsliga hang-ups. Så mycket förändring, och alla är inte välkomna, och inte en massa tid att anpassa sig och samtidigt lära sig hur man ska vara en mamma och i princip aldrig sova igen.

Som sagt, Livliga senaste Instagram inlägg om äntligen att vara tillbaka i pre-baby form har jag fnissade. Bara en liten — alla bra vänskapligt. Eftersom titt på denna kvinna. TITTA PÅ HENNE. Hon är en levande Barbie-docka. Med en personlig tränare. Hon är gift med Ryan Reynolds, som inte har någon betydelse om detta ämne, men ändå.

"Visar sig att du inte kan förlora 61 lbs du fick under graviditeten genom att bara bläddra igenom instragram och undrar varför du inte ser ut som alla bikini modeller", skriver hon. "Tack @donsaladino för kickin min En dubbel-S i form. 10 månader för att få, 14 månader för att förlora. Känner mig väldigt stolt."

Som hon absolut borde. Igen, TITTA PÅ HENNE. I mina 36 år på denna planet jag har aldrig en gång såg som bra. Trots att det är en regelbunden gym goer hela mitt vuxna liv, jag har aldrig och kommer aldrig ser ut som. Inte pre-baby, och säkert inte efter. Hennes "jag förlorade barnet i vikt" pic är 12 miljoner gånger hetare än alla foton är tagna av mig vid någon punkt i tid för hela min existens.

Vilket är anledningen till att, som en själv-skyddande åtgärd, jag kommer att skratta åt detta inlägg. Denna kvinna, underbart även om hon kan vara, var aldrig i fara av att bära hennes moderskap byxor tills hennes andra barn i förskola (SHUT UP, de är bekväma). Det är bokstavligen hennes jobb se fantastiska och jag tvivlar på att någon någonsin ifrågasatt om hon skulle komma tillbaka till pre-kid form. Som sagt, hon gjorde werk. Hon förtjänar att skryta upp och en del av mig är legit inspirerad av hennes liv.

Den del av mig som inte är tyst snyftande att jag kommer aldrig se ut som Blake Lively, även en nio månader gravid Blake Lively.

Det är också otroligt skönt att notera att även om hon ser ut som en bokstavlig supermodell, Livliga delar som hon tog 14 månader att gå ner i vikt som hon fick när du är gravid, som är mycket närmare till de fem år det tog för mig än de flesta kändis mammor som förlorar all vikt på två veckor. Medan de flesta av oss vanliga dödliga kan aldrig hoppas på att uppnå den nivå av kondition som hon har, det är väldigt coolt att se det Livliga tog en rimlig strategi för att komma tillbaka till sin pre-baby själv.

Blake, jag älskar dig. Jag är ledsen att du är så perfekt och också väldigt snäll, och gift med Ryan Reynolds. Jag har att LOL en liten bit för att hantera det.

ADVERT

Lägg till din kommentar