10 Bisarra Skönhet Trender Du kommer Vara Glad att Du inte Har Tid För

Dessa dagar är det svårt att skilja på verklighet och fiktion. Inte mer än i en värld av skönhet och mode, där det verkar som att några självutnämnda Instagram modell kan göra anspråk på att starta nästa " - trenden," så märkligt som det kan vara.

Dessa dagar är jag lycklig om jag har tid (eller energi) för att duscha och borsta mina tänder, än mindre sätta på smink, gör mitt hår, eller få mina naglar gjorda. Men om du är någonting som jag, dessa trender kommer att göra dig tacksam för att du har knappt tid att idrotten en messy bun.

Här är den märkligaste skönhet trender 2017:

1. Faux fräknar

instagram / @toniandguybulimba

Ja, FALSKA fräknar. Visar sig de fläckar jag har försökt att dölja mitt ansikte för över ett decennium nu är det nya, heta sak. Jag önskar verkligen att jag kunde gå tillbaka i tiden och lugna ungdomars mig att mina fräknar skulle vara cool en dag.

Men inte bara alla falska fräknar kommer att göra. De trendigaste fräknar komma i rainbow och metalliska nyanser. Det finns även permanenta fräkne tatueringar ( Vad kan möjligen gå fel? ).

2. Fjäder bryn

instagram / @beautycsgroup

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som stör mig så mycket om fjäder bryn. Kanske beror det på att de ser ut som mina efter att jag har precis vaknat från en del Ambien-inducerad sömn.

Det är som om någon tog termen "caterpillar ögonbryn" som någon form av utmaning. Det kan inte bli mycket buggier än dessa bryn. Det ser typ ut som att någon krossat en verklig centipede på hennes ansikte.

3. Krumelur bryn

instagram / @talisa_1312

Becky, kom och få din tjej, det ser ut som hon vända hennes ögonbryn in spermier för någon egentlig anledning.

4. Krumelur läppar

instagram / @tina_rose1987

Ingenting säger sexig som makeup som liknar en av dem som Day of the Dead skeletons. Dessa läppar ser ut som de är ritade på medan ridning i en bil gör 60 ner en krokig väg.

Jag menar, om du vill att dina läppar ska se ut som en doily, du gör som du, men jag skulle inte rekommendera denna look för din nästa anställningsintervju.

5. Lollipop läppar

instagram / @warpaintwoman

Lollipop läppar läppstift som har varit medvetet suddig i kanterna. Jag känner att jag kan av misstag ha startat denna trend. Nästa sak jag vet, du kommer att berätta för mig att det är coolt att ha läppstift på dina tänder. Du är välkommen, mina damer.

6. Geode läppar

instagram / @beyou.byjoh

Vem behöver läppar som är kissably mjuk när du kan ha några som ser ut som de kunde skära en tik? Detta är officiellt motsatt av DSL.

Jag tror faktiskt att dessa ser cool ut, men min största oro är hur jag skulle kunna äta mat. (För att vara rättvis, det är normalt en av mina främsta farhågor.)

7. Glitter rötter

instagram / @lushhairsaddleworth

Visar sig att glitter (AKA Djävulens Damm, AKA Satan ' s Sand), samma ämne som jag försöker hålla ut i mitt hem på alla kostnader, är nu medvetet att sätta på folkets rötter.

Varför? Jag vet inte. Allt jag kan tänka på är hur mycket det kommer att ta henne veckor för att få den ur hennes hår.

8. Unicorn naglar

instagram / @makeme_vlog

Om du någonsin undrat vad som Hello Kitty klor ser ut, nu vet du.

9. Neon eyeliner

instagram / @carlywilson.konstnärskap

Åh, hur helt rad. Detta bitchin' eyeliner kommer att gå perfekt med din stigbygel leggings, body, ben-för barn, och blazer från Utforma Kvinnor samling (komplett med axelvaddar).

10. Terrarium eyeshadow

instagram / @makeupisart_x

Denna look är perfekt för alla som gillar att behålla ett litet mysterium, och hålla människor som undrar om du är sport en ny eye makeup trend eller om du bara tog en ramla ner för en kulle i närheten. Det är alla roliga och spel, tills du kom ihåg att du inte är allergisk mot pollen.

Så nästa gång du hittar dig själv att beklaga att du inte har tid att göra din makeup/hår/naglar, kom ihåg att det kanske är en välsignelse i förklädnad, för om dessa trender bevisa något, det är att mindre är mer.

ADVERT

Lägg till din kommentar