Födelse Plan jag Önskar att jag hade Gjort

Häromdagen var jag städa.

*Sätt: Åh, hjälp oss! Hon var rengöring.*

Naturligtvis, närhelst detta missförhållande inträffar, upptäcker jag några skrämmande bit av minnessaker som jag önskar skulle ha förblivit dolda tills efter min död. På denna dag, vad jag kom över var min födelse plan.

Jag kröp ihop på min långa lista med önskemål: en naturlig födelse, ett tyst rum, dålig belysning, och på och på och på. Jag menar verkligen, hade jag att skriva två hela sidor av önskemål och instruktioner?

När jag läste igenom den plan, jag daydreamed om födelse planer, och här är vad jag önskar att jag hade skrivit i min födelse plan:

Åh herregud! Jag har en bebis!

Yay! Jag är i arbete, men det har du kanske redan visste detta. Jag har noga övervägt mina önskemål för denna födelse, och tur för dig, jag har skrivit min begäran att dela med er idag!

1. Låt oss komma till saken och göra en sak klar: jag vet inte hur det är att bajsa. På allvar. Jag är ständigt förstoppad. Så snälla säg inte att driva som jag tar en bajs, för när jag bajs, det finns inget arbete som är inblandade. När jag är redo att åka, jag redo att åka . Avföring bokstavligen explodera ut ur mig.

2. På tal om avföring, om jag bajs på bordet kan ni alla se till att jag inte vet om det — och kanske distrahera min man så att han inte ser det heller? Jag vill behålla min värdighet och lite mystik i mitt äktenskap.

3. Jag är en screamer. Jag har gett flera paket med öronproppar för de sjuksköterskor som har hand om mig under min födelse. Vänligen se till att de får dem. Om det behövs, jag ska gärna sprida huvudvärk medicin för.

4. Inte erbjuda mig en spegel om det är sallad i tänderna eller att jag behöver ett nytt lager läppstift. Jag vill inte se min dam bitar och alla bitar ur form. Jag ska lämna skönhet på förlossningen för att min fantasi.

5. Jag gillar inte nålar i min ryggrad. Jag gillar inte dem, de är inte fina. Jag tycker inte om dem här eller där, jag gör inte som dem var som helst. Jag gillar inte nålar i min ryggrad...men haka upp mig med lustgas, okej?

6. Jag är obeslutsam i den bästa av tider. Jag ber om ursäkt i förväg för waffling över valet mellan is chips eller vatten, gå eller sitta på huk och ligger ner eller sitter på en träningsboll.

7. Jag vill amma mitt barn. Jag har läst allt om hur man gör så, men Jag kan behöva lite coaching och uppmuntran. Jag har pom-poms i mitt arbete väska, men jag ska låta dig vara kreativ med jubel.

8. Kan du inte ge min barnet en napp. Detta har ingenting att göra med potentiella nippel förvirring. (Jag har fortfarande inte fullt ut förstår den tanken. Det är inte som om ett bröst bröstvårtan och en napp bröstvårtan är ens tillnärmelsevis liknande!) Anledningen till min fråga är att jag ser att slutspelet är här — jag menar, vem vill avvänja sitt barn utanför en napp? Det är inte lätt folk!

9. Jag skulle vilja att ett omedelbart för fem fall av mesh trosor. Jag hörde att de i stil (och ett måste i varje postpartum garderob).

10. Jag skulle vilja att delta i "föda och få en vasektomi "affären. Vänligen boka min mans vasektomi för två till tre timmar efter att jag är fast i mitt rum med baby. För att hedra mitt engagemang för en naturlig förlossning, han är också avstå från all smärta medicinering. Skojar bara — han kan ha lustgas.

Grattis! Du gjorde det till den sista punkten av min födelse plan och du läser fortfarande. Det säger mig att du är ganska trooper!

Nu, här är de mest viktiga instruktioner. Detta avsnitt är särskilt viktiga, så var uppmärksam.

Du har förmodligen läst hundratals av dessa födelse planer per år. Du ser mycket i dina dagar, från glädje av födelse till den öronbedövande tystnaden av en leverans som gått fel. Vad du gör är viktigt. Vad du säger är viktigt. Hur du behandlar oss och alla andra familj på den här enheten är viktigt. Jag kan inte tacka dig nog. Du ler, du lyssnar, du coach, du uppmuntra, och du tröstar.

Det arbete du gör är viktigt, och jag vill tacka er för att ni är med mig och min familj på denna speciella dag. Jag vill tacka dig för medhjälp till min man i hans roll som han stöttar mig genom förlossningen. Jag vill tacka dig för att du är här med oss, när vi välkomnar den nyaste medlemmen i vår familj ut i världen. Din närvaro här betyder allt för oss, och vi uppskattar verkligen dig.

Så här är en kaffe-kort att dela med alla andra sjuksköterskor och skötare på enheten. Dagens koffein är på mig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar