10 Anledningar Till Stora Barn Är Bättre Än Små Barn

Mina barn är sju och fem. Jag älskar livet med "stora barn" men jag skulle vara en lögnare om jag inte säger det ibland, jag längtar efter sina barn och barn år. Det var sött att ha en liten bebis snuggled på mitt bröst eller en liten människa att ta tag i min hand och hänger på för glatta livet. Dessa dagar, mina barn springa iväg utan mig och spela på sina egna, och jag är kvar till min egna enheter. Det gör mig fortfarande lite ledsen över att jag inte är som behövs så som jag en gång var men när det kommer till kritan, det finns en hel del roliga grejer att dina barn blir äldre och blir mer oberoende. Om du kan komma förbi är tråkigt att de gjort som barn, då du kommer att känna igen saker som är underbara om livet med äldre barn i din familj. Här är min favorit förmåner i livet med stora barn:

1. Ingen Mer Bil Varukorg. Åh, jäkla bil varukorg. I grund och botten ett rullande groddar mobil och också, en 18-wheeler att ingen kan manövrera graciöst mellan gångarna . Jag älskar min Wegman-talet, men deras ständiga tillgången till bil vagnar gjort shopping med min lilla kära totala helvetet - när de såg en, lycka till säger dem nej. Nu, de är för stora för att passa. SWEET FREEDOM.

2. De Utplåna Sina Egna Rumpor. Mestadels. Medan min 5-åring har fortfarande enstaka klibbiga situation, vi är ganska mycket gjort torka sina rumpor. Jag tror inte att jag har för att utveckla om varför detta är awesome.

3. De Kan Prata Med Dig. Ja, detta kan vara ett tveeggat svärd. Mina barn kan få super pratsam och om jag zon ut, de fånga den och sedan börja sin berättelse igen. På plus sidan är detta betyder knappast någon vredesutbrott eftersom vi kan prata om vad som stör dem. Skönt.

4. De Är Roliga Att Umgås Med. Visst, spädbarn och småbarn kan vara mycket kul men mina barn är nu i en ålder där jag hittar dem verkligen underhållande. Om du någonsin såg min son dans eller bevittnat min dotter är otroligt torr humor, skulle du veta vad jag menar.

5. De Får Själva Klädd. Jag har deras kläder ordnade i sina lådor på ett sätt som gör det lätt för dem att hitta och sätta på sig sina egna kläder. Skrek ut "KILLAR! Går att få klädd för skolan!" och med dem som faktiskt gör det är ganska söta.

6. Du Kan Få Dem Att Göra Sina Sysslor. Jag är ingen tyrann, men mina barn är mer än kapabla att att hjälpa till runt huset . Jag är stolt över att säga att de är bra på att hålla sina egna rum plockas upp och tas bort sin tvätt efter att jag vika. Min 7-åriga även matar hunden och tar ut honom efter skolan. Lära sig att tömma diskmaskinen är vårt nästa projekt.

7. Deras Sporter Och Aktiviteter Som Är Roliga Att Titta På. Naturligtvis, småbarn jagar en fotboll är ganska söt men förra våren såg vi några riktigt spännande och rafflande baseball spel nu att vår dotter är gammal nog att vara med i ett lag där alla vet vad de gör.

8. De Kan Duscha På Egen Hand. Efter år av back-breaking bad och skölja min dotter är röd av tjockt hår, jag är glad att säga att med minimal hjälp, mitt barn nu, dusch på egen hand. Jag saknar fortfarande baby bad-tid men min gumma tillbaka smärta inte!

9. De Vill Spela Spel Som Faktiskt Är Roliga. Ingen mer olycklig Candyland och Rännor och Stegar – nu gör vi Uno, Monopol och Anslut 4. Stora uppgraderingar.

10. "Hoppa In I Bilen Och Spänne Upp, Killar!" Inga fler gräl i bilen platser. Nog sagt.

Relaterade inlägg: 5 Stora Feta Lögner Om Föräldraskap – Skrämmande Mamma

Det här inlägget publicerades först på Mommyish. Läs mer här .

ADVERT

Lägg till din kommentar