De 5 Bästa Moderna Uppfinningar För Mammor

Med tre barn i åldrarna fyra och under i mitt hus, det tar en hel del tid och energi för att hålla vår familj att flytta. Bortsett från vredesutbrott, av-och påklädning, bad, mat, och sextio finger-och tånaglar redo att skära vid varje given tidpunkt, insåg jag att det finns många punkter där jag förlitar mig på att få i mig igenom dagen.

Och då insåg jag att jag hade det bättre än min egen mamma gjorde, och min mors mor, som varken hade lyxen av epidurals (för henne sju födda) eller engångsblöjor. Så, jag passade på att mysa med min Swiffer Wet Jet tajt, och tänkte hårt och länge om de bästa moderna uppfinningar för mödrar — objekt i kan helt enkelt inte leva utan — och detta är vad jag kom upp med:

1. Våtservetter. Visst, du har hört skämt om att städa hela huset, bil, dig själv, dina husdjur, dina barn med våtservetter. Jo, jag är här för att berätta för er att det är sant . Med barn (och, vågar jag säga, män) hemma, det är alltid något torkat till en vägg, ett golv, en apparat eller ett fönster. Våtservetter såg mig genom Mjukglass Incident 2013 den Alla hjärtans Dag Donut Massakern , och Uh Oh! Inget Papper i HESS Toaletten! debaclet bara några veckor sedan. De är rika, de är bärbara, och de är oumbärliga. Lämna INTE hemmet utan dem.

2. DVR . Tack vare modern teknik (och en $200 kabel-bill), min familj och jag har blivit experter på konst av DVR. Barn kommer inte lämna den nya avsnitt av Dora för middag? Frysa det! Filmen fortsätter förbi läggdags? Avsluta det i morgon! Barnen skriker genom en väder prognos du behöver höra? Spola tillbaka det! Aldrig avsluta dagen tidigt nog för att sitta ner för att klockan 8 visa? Ange serie att spela in! DVR var gjord för familjer. Använd det!

3. Krama Påsen. Har du sett vad dina barn ser ut som när de avslutar en behållare av yoghurt? Och yoghurt torkar snabbt, är det inte? Någonsin har att skrubba bort det ditt barns arm? Torkar som gips. Likaså med en skål med äppelmos. Du skulle bli förvånad över hur snabbt saker sprider sig, och hur man enkelt glider av ytan med en sked. Enkel servering påsar är en gudagåva. Trots att jag var först lite räknats ut med tanken på att mitt barn suga en pip från en folie väska fylld med frukt klistra in, visar det sig att de verkligen älskar det . Och jag slipper att städa upp röran. Win-Win. Slutet av berättelsen.

4. Magic Eraser. För de dyrbara och minnesvärda gånger ditt barn bestämma din stol järnväg lister är faktiskt ramar för sin konst, ditt trägolv bara ser lite för "woody" för deras tycke, eller när, trots din bästa ansträngningar för att säkra den, din dotter drar en Zsa Zsa med din makeup, Magic Eraser har din rygg. Tillverkade av melamin skum (tack, Google!), Magic Eraser snabbt och enkelt gör ditt hem ditt barn' rå konstverk. Från bläck till kritan att markör för att måla, Magic Eraser djupt sexor deras dåliga val permanent. Det enda sättet dessa små rektanglar av förtrollning kan bli mer perfekt? Om de kunde radera större delen av '80-talet.

5. Smartphones. Inte smartphones på något sätt verkar för att göra föräldraskap bara så mycket mer acceptabel? Väntar på en linje och ditt barns gnäll och nå hjälplöst för tandköttet rack? Tweet om det! Fick en squirmer i frisör stolen? Cue upp Minnie ' s Bow Toons. På lekplatsen och inte på humör för att chatta? Fånga upp din e-post. Från vädret till kuponger till restaurang rekommendationer, smartphones gör att lämna huset med barnen nästan genomförbart. Och när man sitter ensam i bilen, och njuter av den enda flisa av fred och lugn du har en sån dag, över en flaska Ärlig Kaffe och en påse gummy maskar, du kan läsa nyheter, titta på en film trailer, eller bara bläddra tanklöst via ditt sociala medier. Din smartphone älskar dig, din smarta telefon lyssnar, din smartphone är din vän.

Vad kan DU inte tänka dig moderskap utan?

ADVERT

Lägg till din kommentar