Detta Är Den Bästa Concealer Du Någonsin kommer att Hitta (Och Det är Under $10)

Förra våren, min dotter tittade på mig medan vi körde i bilen en ljus, solig lördag och berättade för mig att efter att jag tvätta mitt ansikte hela natten och ta bort allt mitt smink, jag ser en hel del yngre. Och på 42, du vill ha att höra när vissa saker gör att du ser yngre ut. Om någon säger till dig annorlunda, de är en lögn-lögn ansikte.

Och samtidigt som jag vet att mitt barn är ärlig om saker som, jag tänkte att eftersom mitt ansikte var i starkt solljus, hon var bara att se min ålder kommer fram lite bättre än vanligt.

Men efter att ha suttit inne i ett mycket vackert upplyst restaurang en kväll, min son berättade för mig exakt samma sak. Jävla barn.

Det faktum att de båda sade att det inom några dagar av varandra, och jag hade inte ändrat på min makeup rutin på allt, fick mig att tänka att de faktiskt var rätt. Det kanske var dags att dike mitt under eye concealer och BB cream?

Det kändes att det hade börjat bosätta sig i de fina linjerna runt ögonen.

Jag har inte slitna ansikte gör upp sedan den natten, men det har inte varit lätt. Jag är en kvinna som har burit concealer och foundation sedan jag var 13. Det har varit en snuttefilt för mig — jag är röd i min T-zon, och att papper som visar min hud undereye vener och väskor. Jag gillar att minimera dessa funktioner, om jag är ärlig.

På grund av en regelbunden rutin och några kick-ass hudvårdsprodukter min hud är i själva verket ser yngre ut utan smink som lägger sig i mina porer och fina linjer, något som jag märkte med en gång efter att jag har slutat att du applicerat foundation.

Vad som hände var min foundation alltid såg fab i morgon när jag först tillämpad it, men som dagen gick, det skulle få allt tätt och bosätta sig i min fina linjer — särskilt under mina ögon. Det tog bara mina barn att vara ärliga AF för att få mig att tvätta bort den för att sedan kasta det i papperskorgen.

Men dessa dagar är över, eftersom jag har hittat en hemlig elixir och jag behöver skrika det från taket. Och nej, jag är inte sponsrad här. Min redaktör har gjort en rekommendation, och jag tog henne upp på det och nu är jag l-o-v-e.

Om du inte har fått tag på Maybelline Instant Ålder Spola Tillbaka Concealer du måste. Gå nu. Inte gå, springa. Det är i princip det bästa $10 som jag någonsin har använt.

Eftersom min hud är blek, jag gick med ljus/blek skugga och det var perfekt. När du öppnar det upp, vrid upp i pilarnas riktning strax under svampen. Bli inte otålig som jag gjorde, och det tar en hel del svängar, men du kommer att se makeup form på svamp. Du behöver inte massor, men oroa dig inte om du drar med fingret på för mycket, det smälter in vackert.

Den inbyggda svamp och konsistens av makeup ger dig fantastisk täckning som inte cakey på alla. Det känns så mjuk att gå på, och det förblir på det sättet. Jag bar den hela dagen under mina ögon och även använt en del på min T-zon för att se om det skulle ta hand om min rodnad. Det gjorde det!

Jag säger bara, jag kommer dö om de någonsin sluta att göra det här.

KATIE BINGHAM-SMITH

Bilden till vänster är mitt nakna ansikte. Bilden till höger togs i min bil på en solig dag, 6 timmar efter att sätta Maybelline Omedelbar Ålder Spola Tillbaka Concealer under mina ögon, på min haka och näsa. Jag kunde inte tro att mitt ansikte inte var röda, som vanligtvis är fallet.

Jag kollade att jag log (riktigt hårt) i spegeln om ett dussin gånger för att jag var rädd att det skulle bosätta sig i dessa linjer, men det gjorde det inte — det var till och med barn som är godkända. Mina barn sa att det inte såg ut som jag var klädd i något smink alls, och min "mörka undereye halvmånar var bara borta." (Jag har riktigt ärlig barn.)

Nu, det är vad denna mama gillar att höra. Om en $10 flaska concealer kan göra underverk i 30 sekunder, du satsar din röv jag kommer att köpa den och berätta för mina vänner. Du är välkommen.

Redaktionen kan ta emot prover och/eller en andel av inköp som görs via länkar på denna sida. Alla åsikter är våra egna.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar