Det är (nästan) min födelsedag och jag ska irritera allt jag vill

Min födelsedag kommer upp i morgon och som en present till mig själv, kommer jag att spendera en hel dag att göra saker som kommer naturligt för mig som kör min man galen. Hans present till mig, han är inte tillåtet att klaga eller rulla sina ögon om några av dem. På min lista {som jag, naturligtvis, förbehåller oss rätten att lägga till som helst:}

• Lämna alla mina badrum skåp och byrålådor på vid gavel. Och, lämna minst 3 par flip-flops som är utspridda i hela huset.

• Ringa honom på hans kontor telefon, och då är hans mobiltelefon, och sedan hans kontor telefonen igen bara för att fråga vad han vill ha för middag. Vem bryr sig om att han är värd för ett möte? Detta är viktigt !

• Skicka meddelanden med tvätt listor av irriterande uppgifter för honom att göra. Följ dem med ett leende ansikte, och några x och o ' s.

• Gå ut och äta middag där jag kommer att spränga AC hela enheten för att torka mitt blöta hår eftersom det lockar så mycket bättre på det sättet än när jag använder en diffusor. Vi kan ha för att lämna en halv timme för tidigt eller så bara för att ha extra tid i bilen.

• Spendera inte mindre än 15 minuter på restaurang fålla och hawing över olika alternativ på menyn. Till slut skapa något helt nytt upp genom att kombinera tre olika val.

• Behandla värdinnan står som en buffé, fyllning min plånbok med massor av tandpetare, tändsticksaskar och myntverk. Varför? Eftersom de är gratis!

• Se en film, först stannar vid de olämpligt placerade Dollar Store för att köpa snacks, snarare än att betala fem gånger så mycket på teatern.

• Spendera hela filmen knaprande min påse med Sour Patch Kids eftersom till skillnad från teatern lådor, min Dollar Store versionen kom i en skrynkliga väska.

• Gå till Walmart 11 PM för att få 20 eller objekt så att jag har behövt för den senaste månaden, allt från en fläkt till nagelfilar att svampar. Jämför priser på varje objekt för att säkerställa den bästa affären. Producera kuponger i kassan och betala med alla de mynt som har varit väger min väska ner i veckor.

• Sova i Vaselin smorde in fötterna inlindade i plastfolie och ull strumpor. Betyder det egentligen att göra mina fötter känns så mjuk som en bebis botten? Nej, men det kunde .

• Vrider och vänder och hog alla filt och varenda kudde hela natten lång .

Låter som en perfekt dag. För mig, åtminstone.

ADVERT

Lägg till din kommentar