Att Ha Stora Bröst Kan Vara En Verklig Smärta

Okej, jag är vanligtvis inte en att slå friska, vackra kropp jag föddes med. Jag är allt om kroppen positivitet och välkomna olikheter. Jag tror det är något vi alla behöver arbeta med att främja godhet, positiv psykisk hälsa, och att göra världen till en bättre plats. Men kan du ge mig en sekund att tik och gnälla över något, snälla?

Jag är välsignad/plågas med mycket stora bröst. Jag skulle inte säga att de är de mest enorma bröst på planeten, men jag är kort med en mycket kort överkropp, och att mina bröst är ganska mycket att ockupera alla fastigheter från min hals till strax över min mage (jag kanske överdriver, men bara en liten, liten bit).

Mina bröst har orsakat problem för mig från början. Jag fick dem när jag var bara 10 år gammal, i femte klass. Jag minns tydligt den dag när en grupp barn omkring mig medan jag satt på en bänk och åt lunch. De började misshandel mig med frågor som: "Är de riktiga?" och "vill du stoppa din bh?" Och de var de trevligare frågor. Jag tror att jag har blockerat den andra ut. Jag var förödmjukad.

Strax efter att jag tog för att bära säckiga tröjor flesta dagar. Men även efter att de andra tjejerna fångade upp mig, mina bröst var ett ständigt mål, ofta det första man såg när de mötte mig. Jag har beskrivits mer än en gång som "den svarthåriga kort tjej med stora bröst." Oönskad uppmärksamhet har typ av blivit bättre eftersom jag har blivit en mamma och blivit lite äldre. Men mina bröst är fortfarande en ständig källa till ångest och frustration.

Låt mig räkna sätten:

Oavsett vad jag gör, jag får nack-och ryggsmärtor.

När jag var 22 år gammal, började jag få kramp-y ryggont, så jag började med yoga. Jag har gjort det ett par dagar i veckan sedan dess. Det är till hjälp, men oavsett hur stark är min kärna är och hur sträckte ut min rygg och nacke är, jag tror att jag alltid kommer att vara benägna att stela nackar, ofullkomliga hållning, och ryggont — främst på grund av två bowlingklot väger mina bröst och ner.

Det är nästan omöjligt att hitta en bekväm behå.

För några år sedan, efter ett av mina barn hade skurit ner på hans vård, och mina bröst var att komma närmare deras pre-graviditet storlek, jag behandlade mig själv till en resa ensam till Victoria ' s Secret för att få en behå. Stort misstag. Jag har ingen aning om vad jag tänkte. Först av allt, så snart som jag gick i, att de mätte mig och sa att jag var en 34B. Jag har inte ens varit nära en C kupa, som alltid. Och sedan när jag har provat på ett par bh: ar (jag behövde inte ta deras råd alls, och började med att DDs), och fann att jag behövde en större cup (duh!), de berättade för mig att de inte bär något över DD. På riktigt. De är en bra butik, människor. Hela deras jobb är att förse kvinnor med söt, bekväma bh: ar, men de har ändå inte har något för stora breasted kvinnor! WTF är det? Och detta är bara ett exempel. Det är nästan omöjligt för att hitta en korrekt monterad bh som inte får mig att känna som att jag bär en sele.

Skjortor och klänningar nästan aldrig passa rätt heller.

Jag är kurvig, men jag är ganska genomsnittlig i storlek, bär en medium i de flesta toppar och klänningar. Men om en topp eller klänning har en behå hylla i det, eller någon form av formade området där bröst är tänkt att vila, jag är ute. Knapp-upp-shirts kommer att passa mig bra utom på bröst (jag har hoppat ut en hel del knappar i min dag). De flesta av mina tröjor är för slags formlös eller hängiga, vilket suger. Varje så ofta att jag hittar en figursydd topp som passar på alla de rätta ställena, och då ska jag bära ut det tills det är en tillstymmelse av sitt forna jag.

Mina bröst att göra övningen så mycket svårare.

Att hålla en platt baksida under planka eller push-ups är ett skämt. Och vilken övning som helst där du har att lägga upp dig själv — tja, jag sluta med att driva mina bröst ur vägen med jämna mellanrum, och det är varmt en enda röra. En bra sport-bh kan få mig igenom de flesta går, men det är inte alltid en vacker syn. Och när jag tränar, jag måste vara på sin vakt för att ingen delar (eller hela bröst) kommer att dyka sig ut för att säga hej.

Graviditet och amning och förvandla mig till ett freak of nature.

Min amning bröst är så stora att jag knappt kan gå genom ett rum utan att stöta dem till något och därefter sprutade mjölk överallt. Den större bröst av graviditeten och amning är något som massor av kvinnor att se fram emot, men för stora breasted kvinnor, den är fylld med fruktan. Och låt mig säga dig, det kan kännas nästan omöjligt att få en liten-liten nyfödd att haka på en monster-stora bröst. Det kan göras, men det är en riktig amning kamp vi nog inte prata om tillräckligt.

"Spill" är riktig, och jag kan inte alltid hjälpa det.

Jag tror inte att jag någonsin har gått på en yoga klass där minst hälften av mina bröst har inte spillde ut. Och om jag vill bära ingenting men turtlenecks, kan du sluta se saker när jag lär mig över för att plocka upp något. Jag gör inte dessa saker för att få uppmärksamhet! Det händer bara . Som jag nämnde innan, det är nästan ingen bh som på rätt sätt kan innehålla stora bröst, och vi har stora boobed damer ska inte behöva begränsa våra aktiviteter på grund av det. Bröst hända. Att vänja sig vid det.

Boob svett, värmeutslag, insektsbett och mycket mer!

Mer boob vävnaden = mer svett = större risk för hudirritation. Jag måste vara försiktig om vad tvål och deodorant som jag använder, speciellt i sommar, eftersom jag är mer benägna att bryta ut i en värmeutslag eller andra roliga saker på grund av min stora bröst. En sommar gick jag vandring i en tank top, utan myggmedel, och inser inte att jag skulle vara attackerad av några slags bita asshole bugg . Felet mig lite endast på bröst (sa du dessa rotskott få för mycket oönskad uppmärksamhet), och jag var som ett kliande, fläckiga, inflammerad röran veckor.

Nu vet jag att mina bröst är bara en del av vem jag är, och att de är vackra oavsett vilka svårigheter de plåga mig med. Min man verkligen tycker mina bröst är där det händer, omfattande storlek och allt. Och när mina barn var matas endast från mjölk mina enorma bröst var som producerar, jag var helt stolt över mina bröst då. (Side note: Du behöver inte ha stora bröst för att producera massor av mjölk! ). Ibland ska jag fånga dem i ögonvrån när jag förändras, och tror, Åh, de är verkligen vackra underbara och märkliga. Du har verkligen fått det att gå på, flickvän.

Men andra gånger? Jag verkligen slags önskar att de var mindre. Med bara en kopp storlek skulle hjälpa. Eller kanske två? Ärligt talat, jag vill bara för en dag, bara en, för att känna hur det känns att gå igenom den här världen utan två stora vattenmeloner fastspänd på bröstet. Jag kan tänka mig att jag skulle vara segelflygning, lätt som en fjäder.

A girl can dream, right?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar