4 Superkrafter Som Är Skänkt Alla Föräldrar

Vad är det som ingen talar du om att ha barn?

Du kommer aldrig att känna sig helt avslappnad igen eftersom du utvecklar super sinnen .

Författaren Elizabeth Sten skrev, "du Gör beslutet att få ett barn–det är betydelsefullt. Det är att bestämma dig för evigt för att ha ditt hjärta gå omkring utanför din kropp."

Du Har Nu Supersonic Hörsel

Jag kan höra mina barn gråta tre hus bort. Jag kan också höra en dotter viska till den andra, "Låt oss klippa ditt hår i luggen," genom två stängda dörrar och en bra maskin.

Du Ges en Inre Väckarklocka Inställd På " Vad Var Det?

Jag inte sova utan några magiska delen av mitt undermedvetna som bor helt alert, lyssnar för minsta gny ur en ond dröm eller fotspår på väg till köket, smyga cookies i natt.

Du Kommer att Ha Visioner för Framtiden

Att vara förälder, jag kan se "en olycka som väntar på att hända" tre steg innan mitt barn får tag i en sax från hennes syster. När mina flickor kör sin skoter utanför, jag ser potentiella faror på vägen de flesta människor inte märker, som "farliga" kvistar som kommer att fånga skoter hjul och göra mina barn att falla.

Du är Utrustade Med en Känsla av Liv-Balans Som för Alltid Kommer Tips i Ditt barns Förmån

Sedan jag blev mamma, jag anser att allt jag gör, varje beslut jag gör, men det filter av "Hur kommer detta att påverka mina döttrar?" Det är en annan typ av stress som jag tog på som ett inofficiellt kontrakt jag skrev med mina flickor som läser, "jag kommer att sätta dina behov och önskemål före mina egna." Det är denna intuition jag värnar mest eftersom det garanterar jag vara den bästa mamman jag kan vara.

Det här inlägget publicerades ursprungligen på Quora .

ADVERT

Lägg till din kommentar